25 Μαΐ 2019
0 σχόλια

Σοκ στο πανελλήνιο από την αυτοκτονία της 14χρονης

Σοκ στο πανελλήνιο από την αυτοκτονία της 14χρονης
Οι γονείς της κοπέλας βρίσκονται σε κατάσταση σοκ


Το 14χρονο κορίτσι έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ λόγω της κατάστασης που είχε δημιουργηθεί, όταν αποκαλύφθηκε η σχέση της με έναν 43χρονο και οι γονείς της επενέβησαν.

Συγκλονίζει το πανελλήνιο η υπόθεση της αυτοκτονίας της 14χρονης που έπεσε στις ράγες στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο το μεσημέρι της Πέμπτης καθώς όπως φαίνεται από τα μέχρι τώρα στοιχεία, η ανήλικη μαθήτρια είχε ερωτική σχέση με 43χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος ψιλικών.

Τόσο η μητέρα της όσο και ο πατριός της είχαν ανακαλύψει τη σχέση που είχε δημιουργηθεί, οπότε και απευθύνθηκαν στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, όπου προέβησαν σε καταγγελία σε βάρος του 43χρονου, για αποπλάνηση ανηλίκου.

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και ανακριτή οι οποίοι όμως τον άφησαν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.

Αυτή ήταν η αρχή του τέλους.

Η 14χρονη μετέβη στις γραμμές του τρένου στο Μοσχάτο και έπεσε στις ράγες. Στο σταθμό έσπευσαν άμεσα 12 πυροσβέστες που έκαναν την επιχείρηση του απεγκλωβισμού, ωστόσο, το κορίτσι είχε καταλήξει.

Οι αυτόπτες μάρτυρες και το σημείωμα

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η κοπέλα ασχολούνταν πολύ ώρα με το κινητό της. Ένας νεαρός ο οποίος πήγε στο σημείο και μίλησε με τις Αρχές υποστήριξε πως «μου έστειλε μήνυμα ότι θα αυτοκτονήσει».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στον τόπο της τραγωδίας βρέθηκε ένα σημείωμα, όπου το κορίτσι φέρεται να έγραφε ότι δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς τον 43χρονο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείωμα αναφέρονταν μεταξύ άλλων τα εξης

“Πονάω δεν αντέχω άλλο και δεν μπορώ να ζω με τη σκέψη πως εξαιτίας μου θα είσαι φυλακή. Σ’ ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μου πρόσφερες και την αγάπη που μου χάρισες […]"

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η 14χρονη αγόραζε συχνά από το περίπτερο του 43χρονου και κάποια στιγμή που ο άνδρας την είχε δει στεναχωρημένη την προσέγγισε με αφορμή ότι έχει κόρη στην ηλικία της και στη συνέχεια προχώρησαν σε σχέση.

Είχε σχέση και με άλλες ανήλικες;

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 43χρονος γνώρισε το κορίτσι αφού ψώνιζε από το μίνι μάρκετ του, την προσέγγισε και στη συνέχεια άρχισαν να έχουν ερωτική σχέση.

Ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει πως «Είχα ερωτική σχέση με την κοπέλα. Ηταν με τη θέλησή της. Είχα κερδίσει την εμπιστοσύνη της».

Ωστόσο, η Αστυνομία φαίνεται να έχει διαπιστώσει ότι ο συγκεκριμένος την περίοδο 2017-2018 είχε σχέση και με άλλη ανήλικη. Από την έρευνα που έκανε η ΕΛ.ΑΣ. διαπιστώθηκε ότι είχε άλλη μια σχέση με 14χρονη την περίοδο 2017-2018.

Κρατείται στη ΓΑΔΑ και ανακρίνεται.  Οι γονείς της κοπέλας βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Φωτό (αρχείου): Ευρωκίνηση
[thetoc.gr]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top