16 Ιουν 2019
0 σχόλια

Ηλεία: Έρχεται η Γιορτή Φράουλας στην Μανωλάδα

Ηλεία: Έρχεται η Γιορτή Φράουλας στην Μανωλάδα
Την Παρασκευή 21 Ιουνίου.
γλέντι μέχρι πρωίας με την Γωγώ Τσαμπά και τον Γιώργο Βελισσάρη


Με χρώματα και  αρώματα από το βασικό αγροτικό προϊόν του Ηλειακού κάμπου, την φράουλα, σερβιρισμένο σε διάφορες εκδοχές, θα  «ντυθεί» και φέτος η Γιορτή Φράουλας στην Νέα Μανωλάδα, που έχει γίνει πλέον θεσμός τα τελευταία χρόνια και θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Παρασκευή 21 Ιουνίου στο δημοτικό σχολείο της Μανωλάδας.

Μια μεγάλη γιορτή για την περιοχή που δημιουργήθηκε από τους τοπικούς φορείς για να αναδείξουν ένα αγροτικό προϊόν που πρωταγωνιστεί στις καλλιέργειες της περιοχής συμβάλλοντας στην τοπική οικονομία του δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης και κυρίως της Βουπρασίας. 

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μανωλάδας «Ελπίζω», σε συνεργασία με το Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης.

Γυναίκες της περιοχής, καθώς και ζαχροπλάστες και σεφ,  θα δημιουργήσουν  όπως κάθε χρόνο γλυκά εδέσματα, ποτά και κοκτέιλ με πρώτη ύλη τη… φράουλα, ενώ η εκδήλωση θα πλαισιώνεται και από μουσική σε ένα γλέντι μέχρι πρωίας που συγκεντρώνει πολύ κόσμο από όλη την ευρύτερη περιοχή.

Ο κόσμος φέτος θα γλεντήσει με τους γνωστούς τραγουδιστές Γωγώ Τσαμπά και Γιώργο Βελισσάρη με την ορχήστρα τους.

Μάλιστα στην περσινή Γιορτή φράουλας, η δημοφιλής τραγουδίστρια Γλυκερία ταξίδεψε το κοινό με τα τραγούδια της και προκάλεσε απίστευτο κέφι σε μια μεγάλη ανεπανάληπτη βραδιά.

Φωτο: iliakanea.gr
Πηγές: thewebradio.gr, proini.news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top