30 Ιουλ 2019
0 σχόλια

Ηλεία: Μοιραίο το τελευταίο δρομολόγιο μεταφοράς γάλακτος για τον Λ. Δημήτρουλα

Ηλεία: Μοιραίο το τελευταίο δρομολόγιο μεταφοράς γάλακτος για τον Λ. Δημήτρουλα
Νεκρός 61χρονος κτηνοτρόφος από τις Αμυγδαλιές Ανδρίτσαινας


Μοιραίο αποδείχτηκε το πρωινό δρομολόγιο μεταφοράς γάλακτος για έναν 61χρονο κτηνοτρόφο από τις Αμυγδαλιές του δήμου Ανδρίτσαινας- Κρεστένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 61χρονος Λυμπέρης Δημήτρουλας ξεκίνησε στις 8:00 περίπου χθες το πρωί από το  ποιμνιοστάσιο του προκειμένου να μεταφέρει το γάλα της ημέρας- το τελευταίο για αυτή τη σεζόν, σε μονάδα γάλακτος.

Ο άτυχος άνδρας πατέρας πέντε παιδιών, πριν ξεκινήσει για το μοιραίο δρομολόγιο, ενημέρωσε τους οικείους του ότι μετά την παράδοση του γάλακτος θα κατέβαινε στον Πύργο προκειμένου να κάνει κάποιες δουλειές.

Η μοίρα όμως έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον 61χρονο άνδρα καθώς κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε τον έλεγχο του κόκκινου αγροτικού οχήματος που οδηγούσε με αποτέλεσμα να καταλήξει σε γκρεμό ύψους 20μέτρων περίπου.

Οι οικείοι του γνωρίζοντας ότι θα πήγαινε στον Πύργο δεν ανησύχησαν κατά την διάρκεια του πρωινού θεωρώντας ότι μέχρι το μεσημέρι θα επέστρεφε στην οικεία του.

Νωρίς το μεσημέρι μάλιστα κάλεσαν στο κινητό του τηλέφωνο χωρίς να πάρουν καμία απάντηση…

Λίγη ώρα αργότερα κάλεσαν και πάλι όμως για μία ακόμα φορά ο 61χρονος δεν απάντησε στο κινητό του τηλέφωνο.

Μη γνωρίζοντας το τι έχει συμβεί κάλεσαν στην μονάδα όπου θα παρέδιδε το γάλα όπου και ενημερώθηκαν ότι ο 61χρονος άνδρας δεν έφτασε ποτέ ως εκεί! 

Ήταν η στιγμή που τα παιδιά του ξεκίνησαν να τον αναζητούν ακολουθώντας τη διαδρομή από το χωριό έως τη μονάδα προκειμένου να εντοπίσουν κάποιο ίχνος του.

Ελέγχοντας σπιθαμή προς σπιθαμή το δρόμο κατάλαβαν στο ύψος των Άσπρων Σπιτιών ότι το όχημα το οποίο οδηγούσε ο πατέρας τους είχε κτυπήσει στη μία άκρη του δρόμου και είχε καταλήξει σε γκρεμό που βρισκόταν στην άλλη πλευρά του δρόμου, αλλά δεν ήταν εύκολα διακριτό από τους διερχόμενους λόγω της πυκνής βλάστησης.

Άμεσα κάλεσαν την Πυροσβεστική και στο σημείο έφτασαν τέσσερα οχήματα με οκτώ πυροσβέστες με επικεφαλής τον διοικητή της Π.Υ. Πύργου Δημήτρη Αντωνάκη, προκειμένου να ξεκινήσει η επιχείρηση απεγκλωβισμού του 61χρονου καθώς το όχημα του είχε μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα σιδερικών.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκε να κόψουν κλαδιά και χόρτα προκειμένου να φτάσουν στο όχημα του άτυχου κτηνοτρόφου και να ξεκινήσουν τις διαδικασίες απεγκλωβισμού του… ωστόσο για τον 61χρονο ήταν ήδη πολύ αργά.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε στο σημείο παρέλαβε την σορό του άτυχου άνδρα.

Η «Πρώτη» και το myroniailias.blogspot εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντα.

Άννα Αγγελίδου
Πηγή: protinews.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top