27 Σεπ 2019
0 σχόλια

"Παρούσα" η Πάτρα στο κοινό μέτωπο των δήμων της Ηλείας για τον σύγχρονο αυτοκινητόδρομο!

"Παρούσα" η Πάτρα στο κοινό μέτωπο των δήμων της Ηλείας για τον σύγχρονο αυτοκινητόδρομο!
Τι είπε ο Κώστας Πελετίδης με αφορμή την επιστολή Μπαλαούρα για δράση στην Πατρών - Πύργου


"Παρών" πρόκειται να δηλώσει ο δήμος της Πάτρας στο κοινό μέτωπο που είναι να δημιουργήσουν οι δήμοι της Ηλείας, για την επιτάχυνση των διαδικασιών για την κατασκευή του νέου αυτοκινητόδρομου της Πατρών - Πύργου.

Με αφορμή την επιστολή του Μάκη Μπαλαούρα, στην οποία τόνισε ότι οι δήμοι της Πάτρας και της Δυτικής Αχαΐας θα πρέπει να αναλάβουν δράση για το θέμα της Πατρών - Πύργου, ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, αναφέρθηκε ότι η Πάτρα είναι πρόθυμη να συμμετάσχει σε ένα κοινό μέτωπο που θα έχει σαν στόχο του ένα έργο που έχει ανάγκη η περιοχή.

"Αρκετούς ανθρώπους έχουμε θρηνήσει στην Πατρών - Πύργου  με όλα αυτά τα τροχαία που έχουν γίνει εξαιτίας των προβλημάτων του εθνικού δικτύου. Είναι καιρός να αποκτήσει η περιοχή έναν σύγχρονο αυτοκινητόδρομο που θα διευκολύνει τις ανάγκες των λαών των πόλεων, τόσο του νομού μας, όσο και της Ηλείας" τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος της Πάτρας, όταν ρωτήθηκε για το ζήτημα.

Να αναφέρουμε ότι η επιστολή του κ. Μπαλαούρα είναι μια ανοικτή πρόσκληση προς τους κ. Πελετίδη και κ. Μυλωνά για να συμμετάσχουν στο κοινό μέτωπο που έχουν ήδη δημιουργήσει οι δήμαρχοι της Ηλείας.

"Θα ακολουθήσετε και εσείς τη μέθοδο του «βλέπουμε και κάνουμε» ή συνασπισμένοι, μαζί με τους Δημάρχους της Ηλείας, θα ηγηθείτε ενός κινήματος που δυναμικά θα διεκδικήσει την εντατικοποίηση και ολοκλήρωση του έργου; Τότε θα τιμήσετε αυτούς και αυτές που σας τίμησαν για να γίνετε μπροστάρηδες του τόπου.

Η Αχαΐα συνδέεται ιστορικά, οικονομικά - εμπορικά, τουριστικά με την Ηλεία. Οι πολίτες και των δύο Νομών περιμένουν (και) από εσάς το αυτονόητο" αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο κ. Μπαλαούρας.

Πηγή: patrasevents.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top