18 Οκτ 2019
0 σχόλια

Αγιασμός του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Ζαχάρως (Βίντεο)

Αγιασμός του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Ζαχάρως (Βίντεο)
Πραγματοποιήθηκε χθες , 17 Σεπτέμβρη 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00,ο αγιασμός του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Ζαχάρως.


Ο αγιασμός τελέστηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Τριφυλίας κ. Χρυσόστομο, ο οποίος στη συνέχεια ευχήθηκε στους μαθητές μια καλή και εποικοδομητική χρονιά συν Θεώ.

Παρευρέθηκαν η αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Κοινωνικής Πολιτικής κα Σκαλτσά Δήμητρα, ο δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος της σχολικής επιτροπής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αναστασόπουλος Κων/νος , η γραμματέας της βουλευτού Διονυσίας – Θεοδώρας Αυγερινοπούλου , κα Τερζή και ο διευθυντής του ΣΔΕ Πύργου, κος Δημήτρης Αγγελόπουλος

Μήνυμα του Δημάρχου , Κων/νου Αλεξανδρόπουλου, διάβασε ο υπεύθυνος για το πρόγραμμα του ΣΔΕ στη Ζαχάρω, κος Σπύρος Πουλής.

Ο κος Αλεξανδρόπουλος στο μήνυμα του ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά στους μαθητές του σχολείου εξαίροντας το έργο των εκπαιδευτικών και τη σπουδαιότητα των προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης δηλώνοντας την αμέριστη στήριξη του δήμου στις ανάγκες του σχολείου και των εκπαιδευτικών.

Τις ευχές τους για καλή σχολική χρονιά στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς απηύθηναν τόσο η αρμόδια αντιδήμαρχος, κα Σκαλτσά όσο και η κα Τερζή.

Τις προσωπικές του ευχές αλλά και μήνυμα του Βουλευτού Διονύση Καλαματιανού απηύθυνε ο κος Δημήτρης Αγγελόπουλος.





Φωτο-βίντεο: Zacharo Greece-facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top