15 Οκτ 2019
0 σχόλια

ΣΟΚ: Διπλή τραγωδία στο δάσος Στροφυλιάς

ΣΟΚ: Διπλή τραγωδία στο δάσος Στροφυλιάς
Ηλικιωμένη καταπλακώθηκε από κορμό δέντρου και έχασε τη ζωή της – Νεκρός βρέθηκε στην περιοχή και άνδρας ηλικιωμένος που επίσης είχε πάει για ξύλα


Μετά την 70χρονη που έχασε την ζωή της το πρωί της Τρίτης στο δάσος Στροφυλιάς όταν καταπλακώθηκε από κορμό δέντρου σε επιχείρηση κοπής ξύλων, την τελευταία του πνοή άφησε ένας 68χρονος από την Μανωλάδα και ο οποίος είχε πάει και αυτός στην περιοχή για να κόψει ξύλα με νόμιμη άδεια στη καμμένη περιοχή του δάσους στο Κουνουπέλι από την πυρκαγιά του Απριλίου.

Διπλή η τραγωδία στο δάσος της Στροφυλιάς καθώς, νωρίς το μεσημέρι, δασικός υπάλληλος εντόπισε νεκρό έναν 69χρονο που είχε μεταβεί και αυτός για να κόψει δέντρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 69χρονος Γ.Γ. βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος, δίπλα στο τρακτέρ του, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, μια 70χρονη γυναίκα η Β.Π. είχε βρει τραγικό θάνατο όταν καταπλακώθηκε από κορμό δέντρου. Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεχαινών και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά για την άτυχη γυναίκα.

Πηγή: iliaweb.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top