19 Οκτ 2019
0 σχόλια

Φολέγανδρος: Επέζησε η τυφλή γάτα από τα βασανιστήρια παιδιών

Φολέγανδρος: Επέζησε η τυφλή γάτα από τα βασανιστήρια παιδιών
Το ζώο κακοποιήθηκε από παιδιά, ωστόσο επιβίωσε αν και βαριά τραυματισμένο


Αλγεινές εντυπώσεις προκαλούν οι εικόνες κακοποίησης και βασανισμού τυφλής γάτας στη Φολέγανδρο από ανήλικους μαθητές.

Η δικογραφία σχηματίστηκε μετά την καταγγελία που έκανε το zoosos.gr δίνοντας όλο το αποδεικτικό υλικό στις αρχές, δηλαδή το video από την πισίνα του ξενοδοχείου που αποδεικνύει τις πράξεις των δύο παιδιών.

Η εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου, έδωσε εντολή στο ΑΤ Φολεγάνδρου να προχωρήσει σε προανάκριση συγκεντρώνοντας τις καταθέσεις όλων των εμπλεκόμενων και παράλληλα έδωσε εντολή για τη βεβαίωση και του διοικητικού προστίμου των 30.000 ευρώ σε βάρος των γονιών του ανήλικου αγοριού που κλωτσάει με μανία και κατ' επανάληψη την τυφλή γάτα.

Αν και στην αρχή η πληροφορίες ανέφεραν πως το ζώο κατέληξε, τελικώς το ζώο εξετάστηκε και διαπιστώθηκε ότι ζούσε, αν και βαριά τραυματισμένο.

Με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Νάξου, Πόπης Παπανδρέου το τυφλό ζώο πιάστηκε και θα σταλεί με πλοίο στη Σαντορίνη καθώς το νησί της Φολεγάνδρου δεν διαθέτει κτηνιατρείο.

Παρά το γεγονός ότι το ζώο είναι τελικά εν ζωή, οι κατηγορίες σε βάρος γονιών και ανηλίκων δραστών δεν αλλάζουν καθώς η κακοποίηση και η θανάτωση ζώου επιφέρουν τις ίδιες ποινές και το ίδιο διοικητικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ.

Πηγή: alfavita.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top