14 Νοε 2019
0 σχόλια

Κρέστενα: Νεκρός 38χρονος πατροκτόνος– Η σχέση του με τη «σατανική» παπαδιά

Κρέστενα: Νεκρός 38χρονος πατροκτόνος– Η σχέση του με τη «σατανική» παπαδιά
Ο 38χρονος είχε σκοτώσει τον πατέρα


Νεκρός σε αγροτική περιοχή στα Κρέστενα βρέθηκε ένας 38χρονος, ο οποίος είχε δολοφονήσει τον πατέρα του και είχε εμπλακεί στη στυγερή δολοφονία ενός ιερέα, την οποία είχε οργανώσει η σύζυγός του.

Ο άνδρας μετά την αποφυλάκισή του κατοικούσε σε εγκαταλελειμμένη τοποθεσία.

Τη σορό του εντόπισαν σε προχωρημένη σήψη δύο εργάτες, οι οποίοι και ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία.

Ο 38χρονος είχε σκοτώσει τον πατέρα του, ενώ ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο διατηρούσε σχέση η «σατανική» παπαδιά, η οποία έχει καταδικαστεί ως ηθική αυτουργός για τη δολοφονία του ιερέα συζύγου της τον Σεπτέμβριο του 2012.

Σύμφωνα με όσα είχε καταθέσει στην πολύκροτη δίκη ο 38χρονος, η παπαδιά του είχε ζητήσει να σκοτώσει τον άνδρα της, εκείνος όμως αρνήθηκε κι έτσι διέκοψαν την ερωτική τους σχέση κι εκείνη βρήκε άλλον για να κάνει πράξη τα σατανικά της σχέδια.

Οι αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή που θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου του άνδρα.

Η στυγερή δολοφονία του ιερέα που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο

Ήταν Σεπτέμβριος του 2012. Η παπαδιά και ο ιερέας σύζυγός της είχαν φύγει από το σπίτι του στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας με κατεύθυνση τη Ζαχάρω μέσω της Κρέστενας. Εκεί θα έκαναν ανάληψη χρημάτων από την τράπεζα.

Κάποια στιγμή σταμάτησαν στην εθνική οδό Πύργου – Κυπαρισσίας με την πρόφαση ότι η παπαδιά έπρεπε να πάει τουαλέτα. Η σατανική γυναίκα απομακρύνθηκε και τότε εμφανίστηκε ο εραστής της, ο οποίος σκότωσε τον ιερέα με κυνηγετική καραμπίνα μέσα στο αυτοκίνητό του και στη συνέχεια διέφυγε με τη μηχανή του.

Η παπαδιά επέστρεψε και ειδοποίησε την αστυνομία, λέγοντας στους αστυνομικούς πως είδε δύο άνδρες να φεύγουν από το σημείο με μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας όμως υπέπεσε σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε πως δολοφόνος του συζύγου της ήταν ο εραστή της.

Ο εραστής ομολόγησε στο δικαστήριο ότι πάτησε τη σκανδάλη για να αποδείξει την αγάπη του στην παπαδιά, η οποία και είχε οργανώσει όλο το σχέδιο δολοφονίας του ιερέα.

Iσόβια στην παπαδιά και τον εραστή της για τη δολοφονία του συζύγου της στην Ηλεία: «Το να τον σκοτώσω θα ήταν απόδειξη της αγάπης μου»

«Το να τον σκοτώσω θα ήταν απόδειξη της αγάπης μου. Πέρα από το ερωτικό μου πάθος δεν είχα άλλο κίνητρο», είχε ισχυριστεί στην απολογία του.

Είπε επίσης πως η παπαδιά του έλεγε συνεχώς ότι ο σύζυγός της την χτυπούσε και ότι έπρεπε να βγει από τη μέση για να μην της «φάει» την περιουσία.

«Τις πρώτες δύο φορές που μου ζήτησε να τον σκοτώσω, αρνήθηκα. Στην πορεία, όμως, με έπεισε. Θόλωσα, πήρα το όπλο και έριξα χωρίς να κοιτάξω… Με κλειστά τα μάτια. Έφυγα αμέσως. Δεν πήρα ποτέ να απειλήσω κανέναν», είχε πει την άνοιξη του 2018 στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Πρωτόδικα καταδικάστηκαν και οι δύο σε ισόβια. Η ίδια ποινή τους επιβλήθηκε και στο Εφετείο.

Πηγή: madata.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top