15 Δεκ 2019
0 σχόλια

«Ξημέρωσε μια πολύ καλή ημέρα για την Αμαλιάδα!». Σε λειτουργία ο αξονικός τομογράφος και το ψηφιακό ακτινολογικό

«Ξημέρωσε μια πολύ καλή ημέρα για την Αμαλιάδα!». Σε λειτουργία ο αξονικός τομογράφος και το ψηφιακό ακτινολογικό
Μεγάλος δωρητής ο Ανδρέας Παπαδάκος


«Ξημέρωσε μια πολύ καλή ημέρα για την Αμαλιάδα». Αυτή η φράση έγινε σύνθημα το πρωί της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου, σε όλους όσοι παρακολούθησαν την σεμνή τελετή παραλαβής του σύγχρονου αξονικού τομογράφου και ψηφιακού ακτινολογικού μηχανήματος, δωρεά και τα δυο του ομογενή Ανδρέα Παπαδάκου, στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Μια μεγάλη δωρεά αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ προς τους πολίτες της Ήλιδας και κατ’ επέκταση, ολόκληρης της Ηλείας.

«Ξημέρωσε μια πολύ καλή ημέρα για την Αμαλιάδα» γιατί, μετά από 5 χρόνια απραξίας η νέα πτέρυγα λειτουργεί, θέτοντας έτσι τις βάσεις ώστε το του νοσηλευτικού ιδρύματος της πόλης να αποκτήσει τη χαμένη του αξιοπιστία και να διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο στον ευαίσθητο χώρο της υγείας.

Και τα ευχάριστα δεν σταματούν εδώ αφού, σύμφωνα με όσα είπε ο αναπληρωτής διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ Παναγιώτης Μάλλιος, -ο οποίος παρευρέθηκε στην τελετή παραλαβής του εξοπλισμού-, η απόφαση της Διοίκησης είναι το νοσοκομείο της Αμαλιάδας, να τύχει ουσιαστικής αναβάθμισης με την πρόσληψη ιατρικού και λοιπού προσωπικού καθώς επίσης και την παροχή όποιας οικονομικής βοήθειας απαιτείται.

Α. Παπαδάκος : «Θα είμαι πάντα εδώ…»

Το υπερσύγχρονο εξοπλισμό ευλόγησαν, στην είσοδο της νέας πτέρυγας ο Αρχιμανδρίτης Φιλάρετος Σπανόπουλος, και κλήρος της περιοχής.

Ακολούθησε επίσκεψη στους χώρους όπου έχουν τοποθετηθεί τα μηχανήματα, από τους εκατοντάδες κατοίκους της πόλης που θέλησαν από κοντά να δουν τη νέα πτέρυγα.

Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης «μετά από μια πενταετία που το νοσοκομείο μας έζησε την απαξία, σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ατενίζουμε με ιδιαίτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Εμείς όμως σε πείσμα όλων όσων προσπαθούσαν να μας μετατρέψουν σε κέντρο υγείας, όχι μόνο κρατήσαμε το ίδρυμά μας αλλά προχωράμε βήματα μπροστά ώστε να αποτελέσει νοσηλευτικό ίδρυμα – πρότυπο για τις επόμενες δεκαετίες».

Ο Δήμαρχος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον άμεσο συνεργάτη του και μεγάλο δωρητή του νοσοκομείου κ. Ανδρέα Παπαδάκο.

Ουσιαστικό ρόλο στην αναβάθμιση του νοσηλευτικού μας ιδρύματος, είπε στην συνέχεια ο κ. Λυμπέρης «έχει διαδραματίσει ο Ανδρέας Παπαδάκος.

Είναι ο άνθρωπος που έβγαλε από την τσέπη του αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για τον αξονικό τομογράφο, το ψηφιακό ακτινολογικό και οτιδήποτε άλλο χρειάστηκε για να λειτουργήσει η νέα πτέρυγα.

Ένα ευχαριστώ είναι μικρό μπροστά στα μεγάλα που έχει και θα συνεχίσει να κάνει ο Ανδρέας για την Αμαλιάδα».

Εμφανώς συγκινημένος ο κ Παπαδάκος, ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθηκαν στην τελετή και δεσμεύτηκε πως θα είναι πάντα εκεί και θα στηρίζει με όλες τους τις δυνάμεις το νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Στη συνέχεια, ο Αναπληρωτής Δημάρχου, είπε «με στεναχωρεί όμως το γεγονός ότι δεν βλέπω κανέναν από την αντιπολίτευση να είναι εδώ.

Για μένα οι εκλογές τελείωσαν τον περασμένο Ιούνιο. Από τότε γύρισα σελίδα και παλεύω μαζί με το Δήμαρχο και τους συνεργάτες μας, για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Είναι λυπηρό να βλέπω πως κάποιοι μένουν πίσω και δεν σέβονται τους κατοίκους της Ήλιδας».

Ακολούθησε επίσκεψη σε όλους τους χώρους της νέας πτέρυγας του νοσοκομείου Αμαλιάδας ενώ οι εργαζόμενοι στο ίδρυμα έδωσαν τιμητική πλακέτα στο μεγάλο δωρητή Ανδρέα Παπαδάκο.

Πηγή: odigos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top