23 Φεβ 2020
0 σχόλια

Πολιτιστικός Σύλλογος Καλίδονας "Σάρενα": Πραγματοποιήθηκε η ετήσια ΓΣ του Συλλόγου μας

Πολιτιστικός Σύλλογος Καλίδονας "Σάρενα": Πραγματοποιήθηκε η ετήσια ΓΣ του Συλλόγου μας
Με μεγάλη προσέλευση των μελών του, υπήρξε απαρτία και συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αναγράφονταν στην πρόσκληση του ΔΣ.

Πρόεδρος ΓΣ εκλέχτηκε ομόφωνα ο Γιάννης Γεωργόπουλος του Βασιλείου και τηρήθηκαν άψογα όλες οι διαδικασίες.

Εγινε πλήρης ενημέρωση για όλα τα θέματα από την Πρόεδρο και την Ταμία του Συλλόγου, διαβάστηκε η έκθεση Εξ. Επιτροπής  από τον Νικόλαο Σκουρτσίδη.

Ψηφίστηκε  ο Οικονομικός Απολογισμός 2019 και ο οικονομικός Προϋπολογισμός 2020.

Το αισιόδοξο και ενθαρρυντικό για το χωριό μας είναι ότι όλοι οι παρόντες ανανέωσαν την  ηθική στήριξη τους στο ΔΣ για  να συνεχίσει το έργο του,  που σκοπό έχει το συμφέρον και την ανάπτυξη του χωριού μας.

Δυστυχώς όμως αναγκάστηκε εκ των πραγμάτων να καταδικάσει , πρακτικές και απρέπειες συμπατριωτών μας που γίνονται εις βάρος του ΔΣ, και δεν ταιριάζουν στον Πολιτισμό μας.

Ομόφωνα αποφασίστηκε να εκδοθεί ψήφισμα, το οποίο θα δημοσιευτεί, που θα καταδικάζει τις πρακτικές αυτές και τους κάλεσε να συνέλθουν να σκεφτούν ώριμα και να συνεργαστούν με την πλειοψηφία.

Τέλος καλό όλα καλά.

Ο Σύλλογος θα προχωρά πάντα μπροστά με την πλειοψηφία των μελών του, που στηρίζει όλες τις δράσεις του , και αυτό φάνηκε με την παρουσία τους στη ΓΣ, αλλά και θα έχει πάντα ανοιχτές τις πόρτες για τους διαφωνούντες, να προσέρχονται, να είναι ταμιακώς τακτοποιημένοι, να έχουν λόγο και αντίλογο γιατί έτσι λειτουργούν οι Σύλλογοι με όλες τις δημοκρατικές διαδικασίες.

Υπενθυμίζουμε δε τούτο: << Μια διοίκηση γίνεται καλύτερη, όταν έχει γερή αντιπολίτευση…>> και όπως λέει ο σοφός λαός μας τα υπόλοιπα παραλείπονται






Τριανταφυλλιά Νιάρχου

Δείτε περισσότερα εδώ: Πολιτιστικός Σύλλογος Καλίδονας "Σάρενα"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top