7 Ιουλ 2020
0 σχόλια

Νέα Φιγαλεία: Συνεχίζονται οι βραβεύσεις του σχολείου για την ταινία ‘’ΓΚΙΟΥΖΕΛ ΖΟΥΡΤΣΑ 1821’’


Νέα διάκριση και 2η θέση στην Ελλάδα για την καλύτερη σχολική εκδήλωση

Ακόμα μια πανελλήνια αναγνώριση για το Λύκειο Νέας Φιγαλείας είναι η απονομή του «ΑΡΓΥΡΟΥ» βραβείου της κατηγορίας «Εξωστρέφεια & Συνεργασία» στο Ετήσιο Πανόραμα των Πρωτοβουλιών και των Δράσεων στην Εκπαίδευση – Education Leaders Awards 2020.

Η βράβευση αφορά την υποκατηγορία «Καλύτερη Σχολική Εκδήλωση», που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο «Τοπική Ιστορία : Η Περίοδος Της Τουρκοκρατίας Στη Νέα Φιγαλεία.

Τα βραβεία αριστείας πραγματοποιούνται για πέμπτη συνεχή χρονιά και ξεκίνησαν ως προσπάθεια ανάδειξης καλών πρακτικών και καινοτομίας στον χώρο της εκπαίδευσης. 

Η ανακοίνωση των φετινών βραβείων έγινε μέσω διαδικτύου, στις 29 Ιουνίου 2020, με καθυστέρηση μερικών μηνών λόγω των έκτακτων υγειονομικών μέτρων.
 
Την κριτική επιτροπή αποτελούν ακαδημαϊκοί, επιστήμονες διεθνούς κύρους και εκπαιδευτικοί με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης, ενώ προεδρεύει η πρώην Υπ. Παιδείας κα. Άννα Διαμαντοπούλου, πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Θερμά συγχαρητήρια στους καθηγητές και μαθητές της σχολικής μονάδας για τη νέα τους επιτυχία!!!

Θάνος Χουλιάρας-#ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top