9 Αυγ 2020
0 σχόλια

Μπαλιούκος: Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει καμία εκδήλωση στο χώρο της Γιορτής Σταφίδας

 

Στο πλαίσιο προστασίας των κατοίκων από την πανδημία 

Η Δημοτική Αρχή Ανδρίτσαινας – Κρεστένων με όλα τα θεσμικά της όργανα στο πλαίσιο προστασίας των κατοίκων από την πανδημία και ενόψει της αυξημένης καθόδου των ετεροδημοτών, πήρε την απόφαση να ΜΗΝ διοργανώσει καμία πολιτιστική εκδήλωση καθώς και άλλη δραστηριότητα που συνεπάγεται συγκέντρωση αρκετών πολιτών στον ίδιο χώρο.

Η απόφαση αυτή μέχρι σήμερα έχει γίνει σεβαστή από πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς που ανέπτυσσαν παρόμοιες δράσεις, κατανοώντας τους λόγους που την επέβαλαν.

Ξαφνικά σήμερα Σάββατο 8/8 έγινε γνωστή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η διοργάνωση εκδήλωσης του κ. Γ. Τζουανόπουλου (αντί για το ξωκλήσι του Αϊ-Γιάννη στα Μακρίσια) στο χώρο της Γιορτής Σταφίδας στα Κρέστενα, χωρίς ενημέρωση και επομένως χωρίς συγκατάθεση των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Φιλοπροόδων και χωρίς καμία άδεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

Προκειμένου να είμαστε συνεπείς και υπεύθυνοι στην τήρηση των αποφάσεών μας, είμαστε αντίθετοι στην υλοποίηση της συγκεκριμένης εκδήλωσης στα Κρέστενα και προτιθέμεθα να την εμποδίσουμε να γίνει, όπως και κάθε άλλη κατά την περίοδο αυτή της έξαρσης της πανδημίας.

Τέλος, καλούμε τους συμπολίτες μας να μην πλαισιώσουν τέτοιες εκδηλώσεις και με τη στάση τους να προστατεύσουν την υγεία τη δική τους και των οικογενειών τους.

Πηγή: odigos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top