24 Νοε 2020
0 σχόλια

«Κλειστό λόγω υπερβολικής ανάπτυξης»

 

Ξεκίνησαν τα λουκέτα σε επιχειρήσεις της Ηλείας

Τα πρώτα λουκέτα στην αγορά της Ηλείας, εν μέσω κορωνοϊού είναι γεγονός. Επιχειρήσεις οι οποίες «γεννήθηκαν» λίγο πριν την πανδημία του κορωνοϊού οδηγούνται σταδιακά σε λουκέτο, καθώς στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι επαγγελματίες δεν στηρίχθηκαν προκειμένου να μπορέσουν να τις κρατήσουν «ζωντανές».  

Μόλις έναν χρόνο κατάφερε να κρατήσει ζωντανή την επιχείρηση του, στην καρδιά της πόλης του Πύργου, ο Παναγιώτης Αποστολόπουλος. 

Σε ανάρτηση του μάλιστα στο facebook επεσήμανε: «Κλειστό λόγω κορωνοϊού... Κλειστό λόγω υπερβολικής ανάπτυξης...

Ακριβώς ένα χρόνο πριν ξεκινήσαμε, δημιουργήσαμε, δουλέψαμε, παλέψαμε δώσαμε όλον μας τον εαυτό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι συνθήκες όμως δεν μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε αφού όπως φαίνεται από τις εξελίξεις της "επιδημίας" και τις νέες απαγορεύσεις που ανακοινώνονται καθημερινά η επιβίωση έγινε πολύ δύσκολη και η απόφαση για το οριστικό κλείσιμο του καταστήματος είναι μονόδρομος. 

Με μηδέν έσοδα στο ταμείο είναι αδύνατο να πληρωθούν τα ενοίκια που παραμένουν στα ύψη, οι λογαριασμοί ρεύματος, νερού, τηλεφώνου "τρέχουν" οι υποχρεώσεις σε τράπεζες, ΔΟΥ,  ΕΦΚΑ παραμένουν "ανοικτές" αφού σύμφωνα με τις κυβερνητικές ανακοινώσεις οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν θα λάβουν ούτε ένα ευρώ ως αποζημίωση ειδικού σκοπού και δεν είμαι διατεθειμένος να παίξω στο παραμύθι σας (τραπεζικός δανεισμός) γιατί έχει δράκους.

Κλειστό λόγω κούρασης και έλλειψης διάθεσης να προσπαθώ να επενδύω σε μια ουτοπία που θέλετε να δημιουργήσετε με προγραμματισμένες εντολές συνεχίζοντας αμείλικτα τα χρόνια των μνημονίων.

Οφείλω όμως να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο τέλος αυτής της σύντομης πορείας στον απλό κόσμο που από την αρχή μας  στήριξε όσο μπορούσε κάνοντας όλοι μας το καλύτερο. 

Φταίνε όμως οι καιροί... και εφόσον το θέλουμε ποτέ δεν θα χαθούμε».


Πηγή: protinews.com.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top