24 Δεκ 2020
0 σχόλια

Ο Άγιος Βασίλης ξεκίνησε το ταξίδι του - Δείτε live πού βρίσκεται κάθε στιγμή

 

Όπως κάθε χρόνο, παιδιά και μεγάλοι προετοιμάζονται και αδημονούν για την άφιξή του Αγιου Βασίλη

Ακόμη και αυτές τις πολύ δύσκολες γιορτές ο αγαπημένος Άγιος Βασίλης ξεκίνησε το ταξίδι του από τη μακρινό Ροβανιέμι για να μοιράσει πρωτίστως ελπίδα, και τα δώρα του στις παιδικές ψυχές.

Όπως κάθε χρόνο, παιδιά και γονείς προετοιμάζονται και περιμένουν την άφιξή του στο σπίτι τους με μικρές ή μεγαλύτερες προσδοκίες.

Αλλωστε τη διαβεβαίωση ότι παρά την πανδημία ο Αγιος Βασίλης θα φτάσει κοντά μας έκανε ο επιφανής επιδημιολόγος Άντονι Φάουτσι για να καθησυχάσει τα τρομοκρατημένα παιδιά.

Ο Άγιος Βασίλης έρχεται και δεν φέρνει τον ιό, διαβεβαίωσε ο Δρ. Φάουτσι στο USA today. 

"Ο Άγιος Βασίλης εξαιρείται από όλα αυτά γιατί ο Άγιος, από όλα τα καλά που έχει, έχει ένα πολύ καλό ανοσοποιητικό σύστημα".

Τα μικρά ξέρουν ότι ο Άγιος Βασίλης είναι υπεράνθρωπος: μέσα σε μία και μόνο νύχτα πετάει σε όλον τον πλανήτη, παραδίδει εκατομμύρια παιχνίδια και τρώει τόνους γλυκά. 

Αλλά με εκατομμύρια να ασθενούν ήδη με Covid-19, φόβοι για τον Άγιο Βασίλη έζωσαν τα παιδιά– ειδικά για αυτή την παραμονή Χριστουγέννων όταν θα επισκεφτεί αναρίθμητα σπίτια.

"Ο Άγιος Βασίλης δεν πρόκειται να μεταδώσει σε κανέναν καμία μόλυνση" διαβεβαίωσε ο Δρ. Φάουτσι.

Η πορεία του Αγιου Βασίλη

Κάθε χρόνο πολλοί είναι αυτοί που παρακολουθούν την πορεία και τη διαδρομή του αγαπημένου αγίου.

Το εικονικό αυτό ταξίδι, μπορούμε να το παρακολουθήσουμε από το γράφημα της NORAD μέσω του ηλεκτρονικού υπολογιστή ή του κινητού μας τηλεφώνου.





Πηγή: thetoc.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top