12 Απρ 2021
0 σχόλια

Ολοκληρώθηκε η Τοπογραφική–Αποτύπωση–Γεωτεχνικής–Γεωλογικής Μελέτης για το εκκλησάκι στο Βαρκό Καλίδονας

 

Αγαπητοί μας Πατριώτες και φίλοι Ευρισκόμαστε  στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι  ολοκληρώθηκε και η Τοπογραφική – Αποτύπωση –Γεωτεχνικής – Γεωλογικής Μελέτης  για το εκκλησάκι στο Βαρκό  Καλίδονας του Δήμου Ζαχάρως- Φιγαλίας  και βρίσκεται  στα χέρια μας.

  

Εντός των ημέρων θα διαβιβασθεί  στις αρμόδιες υπηρεσίας  για να ενταχθεί το έργο  στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2021, στη ΣΑΕΠ  501.. 

Οι θετικές διαβεβαιώσεις  των αρμοδίων της Περιφ. Ενότητας Ηλείας, μας έχουν γεμίσει αισιοδοξία ότι  το εκκλησάκι θα ξαναλειτουργήσει.

Δεν υπάρχουν λόγια  που να μπορούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας  να εκφράσουμε  αυτά που αισθανόμαστε   για την ηθική και υλική στήριξη  των ευαισθητοποιημένων  φίλων και πατριωτών μας, που βοήθησαν και  συνετέλεσαν ώστε  να ανταπεξέλθουμε   στο μεγάλο κόστος της μελέτης.  

Τους ευχαριστούμε  πολύ απλά και ταπεινά  που ήταν παρόντες  στο κάλεσμα  μας. 

Έδειξαν  αγάπη και ενδιαφέρον  για τον τόπο τους,  για την ιστορία  του τόπου μας,  για  τα ήθη και έθιμα  μας που δεν πρέπει να χαθούν.  

Οι  ευγενικές τους χειρονομίες, και με όση  φυσικά οικονομική δυνατότητα είχαν,  μας  έδωσαν δύναμη, κουράγιο να αγωνιστούμε, να διεκδικήσουμε , να επιμείνουμε και να μην γυρίσουμε  την πλάτη μας   στο πρόβλημα που είχε προκύψει. 

Κλείνοντας  τη μικρή ενημέρωση μας   θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι   για  την  προσφορά  τους , μικρή η μεγάλη  για μας είναι το ίδιο και έχει την ίδια αξία, έπιασε τόπο  και  θα πρέπει να είναι πολύ υπερήφανοι 

Για  οποιαδήποτε  άλλη εξέλιξη  θα σας ενημερώσουμε.

Ευχόμαστε Υγεία  και Καλό Πάσχα





Τριανταφυλλιά Νιάρχου, Πρόεδρος του
 Πολιτιστικός Σύλλογος Καλίδονας "Σάρενα"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top