1 Οκτ 2021
0 σχόλια

Πύργος: Συνελήφθη γιατί πούλησε τροχόσπιτο ηλεκτρονικά, χωρίς να το αποστείλει

Συλλήψεις και πρόστιμα στη Ζαχάρω για εξυπηρέτηση ανεμβολίαστων πελατών

Πηγή του άρθρου: https://www.odigos.gr/nea-enimerosi/topika/pyrgos-synelifthi-giati-poylise-trohospito-ilektronika-horis-na-to-aposteilei

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς είχε αναρτήσει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αγγελία πώλησης τροχοβίλας και έπεισε ένα ημεδαπό άνδρα να του καταβάλει σε τραπεζικό λογαριασμό, το χρηματικό ποσό των (3.000) για την αγορά της και δεν του απέστειλλε ποτέ την τροχοβίλα.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στη Ζαχάρω,  από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας ημεδαπός  άνδρας, διότι διαπιστώθηκε  να λειτουργεί ως ιδιοκτήτης κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εξυπηρετώντας στον  εσωτερικό χώρο, δύο καθήμενους πελάτες, οι οποίοι δεν κατείχαν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Στον ιδιοκτήτη επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και επτά ημέρες αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης, ενώ στους δυο πελάτες επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο (300) ευρώ στον καθένα για μη κατοχή πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top