24 Δεκ 2021
0 σχόλια

Μόνο με αυτή τη μάσκα θα μπαίνεις πια στα σούπερ μάρκετ


Τι πρέπει να ξέρετε για τις μάσκες ΚΝ95 που σύμφωνα με πληροφορίες θα χρησιμοποιούνται υποχρεωτικά στα ΜΜΜ και τα σούπερ μάρκετ, μετά τις εισηγήσεις των ειδικών.

Οι μάσκες ΚΝ95 μπαίνουν για τα καλά στη ζωή μας, καθώς σύμφωνα με την εισήγηση των ειδικών, θα είναι υποχρεωτικές για την είσοδο όλων των πολιτών, εμβολιασμένων και μη, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και τα σούπερ μάρκετ.

Αυτές οι μάσκες αυξημένης προστασίας είχαν γίνει υποχρεωτικές για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο όταν και ήταν οι μόνες αποδεκτές μάσκες στους κοινόχρηστους χώρους των γυμναστηρίων.

Η μετάβαση από την απλή χειρουργική μάσκα ή ακόμα και υφασμάτινων εκδοχών τους, στις ΚΝ95 γίνεται σε μια προσπάθεια να περιοριστεί μια νέα έξαρση της πανδημίας, τη στιγμή που παγκοσμίως κρούεται ο κώδωνας του κινδύνου για τη μετάλλαξη Όμικρον.

Η πιστοποίηση FFP2

Οι μάσκες KN95 είναι μάσκες που καλύπτουν τα στάνταρ της πιστοποίησης FFP2 που προτείνονται για την αυξημένη προστασία μας κατά του κορονοϊού. 

Το ποσοστό φιλτραρίσματος των αερολυμάτων πρέπει να είναι τουλάχιστον 94%.

Αυτές οι μάσκες προσφέρουν προστασία σε διάφορους τομείς όπως η βιομηχανία γυαλιού, τα χυτήρια, οι κατασκευές, η φαρμακευτική βιομηχανία και η γεωργία. 

Σταματούν αποτελεσματικά τις διάφορες χημικές ουσίες που βρίσκονται στον αέρα υπό τη μορφή σκόνης.

Επίσης χρησιμεύουν ως προστασία από ιούς του αναπνευστικού, όπως η γρίπη των πτηνών ή το σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο που σχετίζεται με τον κορονοϊό (SARS), καθώς και από τα βακτήρια της πνευμονικής πανώλης και της φυματίωσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top