8 Μαρ 2022
0 σχόλια

“Το skalistiri.news σκαλίζει… το 1821”: Ανανεωμένο και με πλούσια θεματολογία

 Ανανεωμένο και με πλούσια θεματολογία είναι το ιστορικό μας πόρταλ “Το skalistiri.news σκαλίζει το 1821”.

Το ιστορικό μας πόρταλ που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του ενημερωτικού μας πόρταλ skalistiri.news ανανεώθηκε αισθητικά και κάθε εβδομάδα σας παρουσιάζει γνωστές αλλά και άγνωστες πτυχές της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Αγωνιστές, γεγονότα, αθέατες πλευρές του αγώνα της Ανεξαρτησίας παρουσιάζονται μέσα από το ιστορικό μας πόρταλ με σκοπό να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι από την πλευρά μας στην ανάδειξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και πανελλαδικά.

Πιστεύουμε πως η προσπάθειά μας αυτή έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση από το αναγνωστικό μας κοινό αφού εκατοντάδες αναγνώστες, αναγνώστριες, φίλοι και φίλες μπαίνουν καθημερινά στο ενημερωτικό μας πόρταλ και διαβάζουν για τα γεγονότα και τους αγωνιστές του 1821 και μας τηλεφωνούν για να μας συγχαρούν για την προσπάθειά μας αυτή.

Εμείς στο skalistiri.news θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε την Επανάσταση του 1821 με σεβασμό στους αγωνιστές – αγωνίστριες που έπεσαν υπέρ πίστεως και πατρίδας για να μπορούμε όλοι εμείς σήμερα να απολαμβάνουμε τα αγαθά της ελευθερίας.

Θεόδωρος Λάμπρος

Ιστορικός – Συγγραφέας – Διαχειριστής του ιστορικού πόρταλ 

“Το skalistiri.news σκαλίζει το 1821”

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top