28 Μαΐ 2022
0 σχόλια

Καλησπέρα από την Καλίδονα του Πολιτισμού και της Παράδοσης

 

Ευχόμαστε πάντα υγεία και να συνοδεύετε με ελπίδες και αισιοδοξία.

Αγαπητοί μας φίλοι, και συμπατριώτες, τα νέα για το εκκλησάκι στο Βαρκό είναι πολύ αισιόδοξα μετά τις τελευταίες διαβεβαιώσεις του Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιαννόπουλου και των αρμοδίων παραγόντων που παρακολουθούν από κοντά το θέμα. 

Τα νέα είναι τα παρακάτω

Η προγραμματική σύμβαση της Περιφ. Δυτικής Ελλάδος, έχει υπογραφεί από τους Μητροπολίτες, τηρήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες , έλαβε ΑΔΑ. 

Δηλ. έχει αναρτηθεί στη<< Διαύγεια>> και προχωρούν άμεσα οι διαδικασίες για τη δημοπράτηση του ‘έργου.. Το κόστος του έργου, είναι από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Έχουμε ηθική υποχρέωση να σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις του έργου, γιατί ολοι εσείς βοηθήσατε με τον οβολό σας να γίνει η μελέτη, ώστε να διευκολυνθεί η Περιφέρεια και να προχωρήσει στην ένταξη του έργου στην ΣΑΕΠ 501 2020. 

Στην Μητρόπολη Τριφυλίας και Ολυμπίας είναι το μοναδικό έργο που θα γίνει. Είναι πράγματι ένα εξιδεικευμένο έργο.

Για όλα τα παραπάνω να είστε υπερήφανοι που με τον οβολό σας βοηθήσατε για το εκκλησάκι, αλλά και όλοι εμείς είμαστε για σας υπερήφανοι και υποχρεωμένοι τα μέγιστα.

Ευχαριστούμε όλους τους αρμοδίους παράγοντες της Περιφ. Δυτικής Ελλάδος, τους υποσχόμεθα ότι θα είμαστε στη διάθεσή τους και θα έχουν την καλύτερη θέση στην κοινωνία που ζούμε…

Κλείνουμε με τα λόγια του Ο.ΕΛΥΤΗ << Την Άνοιξη αν δεν την βρεις την φτιάχνεις…>>











Κείμενο Τριαναταφυλλιάς Νιάρχου-Η Καλίδονα του Πολιτισμού & της Παράδοσης!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top