31 Αυγ 2022
0 σχόλια

Σύμφωνα με τα στοιχεία έως 15 Μαρτίου 2023: Στο «σφυρί» 130 ακίνητα στην Ηλεία

Στο «σφυρί» 130 ακίνητα στην Ηλεία

Της Άννας Αγγελίδου
anagelidou@yahoo.gr

Περισσότεροι από 130 πλειστηριασμοί έχουν ήδη προγραμματιστεί στην Ηλεία, έως και τις 15 Μαρτίου 2023 σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, που έχει στην διάθεση της η «Πρώτη». 

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που θα επικρατήσει τους επόμενους μήνες, είναι ότι 46% των πλειστηριασμών αφορούν κατοικίες σε όλους τους δήμους της Ηλείας (σ.σ. με εξαίρεση τον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας) ενώ αρκετοί είναι και οι πλειστηριασμοί οικοπέδων με κτίσμα.

Η πλειοψηφία των ακινήτων που αναμένεται να βγουν σε πλειστηριασμό βρίσκονται στον δήμο Πύργου καθώς από τους 130 προγραμματισμένους πλειστηριασμούς οι 62(!) είναι προγραμματισμένοι για ακίνητα που βρίσκονται στο δήμο Πύργου.

Η εικόνα ανά δήμο

Στο δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης είναι ήδη προγραμματισμένοι 15 πλειστηριασμοί, εκ των οποίων οι 9 αφορούν κατοικίες, ο 1 επαγγελματικό χώρο, 1 οικόπεδο, 3 οικόπεδα με κτίσμα και 1 αγροτεμάχιο.

Στο δήμο Ανδρίτσαινας- Κρεστένων, έχουμε μέχρι και σήμερα τον μικρότερο αριθμό προγραμματισμένων πλειστηριασμών μόλις 4 εκ των οποίων 2 αφορούν κατοικίες, ένας οικόπεδο και 1 οικόπεδο με κτίσμα.

Στο δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, έχουν ήδη προγραμματιστεί 10 πλειστηριασμοί οι οποίοι αφορούν 5 οικόπεδα με κτίσμα και 5 αγροτεμάχια.

Στο δήμο Ζαχάρως έχουν προγραμματιστεί 13 πλειστηριασμοί εκ των οποίων 1 κατοικία, 5 καταστήματα, 1 οικόπεδο, 6 οικόπεδο με κτίσμα.

Στο δήμο Ήλιδας έχουν προγραμματιστεί 14 πλειστηριασμοί, εκ των οποίων 5 κατοικίες, 2 καταστήματα, 1 οικόπεδο, 4 οικόπεδα με κτίσμα, και 2 αγροτεμάχια με κτίσμα. 

Στο δήμο Πηνειού είναι προγραμματισμένοι 12 πλειστηριασμοί, εκ των οποίων 9 αφορούν κατοικίες και 3 οικόπεδο με κτίσμα.

Τέλος στον δήμο Πύργου, έχουν προγραμματιστεί 62 πλειστηριασμοί , εκ των οποίων 34 κατοικίες, 5 καταστήματα, ένας βιομηχανικός/ βιοτεχνικός χώρος, 1 οικόπεδο, 11 οικόπεδα με κτίσμα, 2 αγροτεμάχια και 8 αγροτεμάχια με κτίσμα.

Διάβασε αναλυτικότερα στην protinews.com.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top