24 Αυγ 2022
0 σχόλια

Καιρός: Συναγερμός για το 2ο «κύμα» κακοκαιρίας! Πού θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες

ΔΕΙΤΕ LIVE την πορεία της κακοκαιρίας

Η «ψυχρή λίμνη» θα στροβιλίζεται για 3 ημέρες πάνω από την Ελλάδα.

Καιρός: Σε εξέλιξη είναι το πρώτο από τα δύο δύσκολα 24ωρα της κακοκαιρίας που έχει ήδη ταλαιπωρήσει αρκετές περιοχές της επικράτειας με το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας να έχει προχωρήσει σε έκκληση στους πολίτες για εγρήγορση και ιδιαίτερη προσοχή τις επόμενες ώρες.

Συγκεκριμένα, μετά τις χθεσινές καταιγίδες που «σάρωσαν» τη χώρα προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στην Αττική, σήμερα Τετάρτη αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλάζι και ενισχυμένους ριπαίους ανέμους.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να χτυπήσει τις πρώτες πρωινές ώρες στην ανατολική ηπειρωτική και νησιωτική χώρα (εκτός από τα Δωδεκάνησα) και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες. 

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα πελάγη τοπικά έως 5 μποφόρ. 

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και οι μέγιστες τιμές της δεν θα ξεπεράσουν τους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου τις πρωινές και προμεσημβρινές ώρες οι βροχές και οι καταιγίδες θα χτυπήσουν τα νότια της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας, το δυτικό και βόρειο Αιγαίο, την ανατολική Στερεά, την Αττική, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

LIVE η πορεία της κακοκαιρίας:



Δειτε αναλυτικοτερα στο athensmagazine.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top