6 Δεκ 2022
0 σχόλια

Το πιο ντιζαϊνάτο ζαχαροπλαστείο βρίσκεται στα Κρέστενα Ηλείας – Πρωταγωνιστής το ξύλο, ιδιαίτερο

 

Οι βιτρίνες με τα γλυκά που κατασκευάζουν μοιάζουν με προθήκες πολύτιμων κοσμημάτων και είναι σαν να φιγουράρουν σε ζαχαροπλαστεία διάσημων pastry chef στο Παρίσι και σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Και όμως βρισκόμαστε στην Ηλεία σε ένα ζαχαροπλαστείο – αρτοποιείο όπου η υψηλή λειτουργικότητα και η high end τεχνολογία βρίσκονται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας που συνδυάζεται με την υψηλή αισθητική και το design

Ο λόγος για την οικογενειακή επιχείρηση «Καρνάρος» στα Κρέστενα Ηλείας που είναι ένα διαφορετικό ζαχαροπλαστείο – αρτοποιείο που έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ταιριάζει με τις λιχουδιές που πωλούνται μέσα.

Το αρχιτεκτονικό γραφείο ARCHE – Architecture & Design Lab χρησιμοποίησε ζεστές, χρυσές αποχρώσεις για να διακοσμήσει το αρτοποιείο «Καρνάρος» στα Κρέστενα Ηλείας, το οποίο πουλάει το ψωμί και τα αρτοσκευάσματα που φτιάχνει σε μινιμαλιστικά ράφια.

Το κατάστημα έχει μια πολύ ισχυρή ταυτότητα με την πρόσοψη και το εσωτερικό και δύσκολα περνάει απαρατήρητο αν το δείτε σε scroll του Instagram πόσο μάλλον από κοντά.


Η συνέχεια στο tilestwra.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top