14 Μαρ 2023
0 σχόλια

ΟΣΕ: Από Πύργο έως Λιανοκλάδι υπάρχει ένας!!! μόνιμος υπάλληλος για 98 διαβάσεις!

 

Με ...ψυκτικούς και διάφορες άλλες ειδικότητες τεχνιτών άσχετες με το αντικείμενο είχε αποφασίσει η διοίκηση του ΟΣΕ να αποκαθιστά τις βλάβες ακόμα και σε Αυτόματα Συστήματα Ισόπεδων Διαβάσεων (ΑΣΙΔ) καθώς οι καταγγελίες που βγαίνουν στο φως για το ξεχαρβάλωμα του σιδηροδρόμου δεν έχουν τέλος.

 

Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στο «Εθνος» για τις διαβάσεις του δικτύου από τον Πειραιά μέχρι και τη Χαλκίδα αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνον ένας τεχνίτης για αποκατάσταση βλαβών, ο οποίος θα βγει στη σύνταξη σε ένα χρόνο, ενώ για περίπου 98 διαβάσεις από τον Πύργο μέχρι το Λιανοκλάδι η ευθύνη πέφτει σε έναν μόνιμο και δύο εργαζομένους με μπλοκάκια.

Οι εργαζόμενοι με μπλοκάκι μάλιστα δεν έχουν δικαίωμα ούτε να οδηγήσουν τα αυτοκίνητα του Οργανισμού βάσει της σύμβασής τους και έτσι ή πρέπει να το κάνουν παράτυπα ή να ...βρουν οδηγό. 

Αυτό οφείλεται στον τρόπο, με τον οποίο διαχειρίστηκε η διοίκηση του Οργανισμού την έλλειψη προσωπικού δεδομένου ότι από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών δεν προχώρησαν προσλήψεις στον κλάδο. 

Έτσι, με απόφαση του περασμένου Νοεμβρίου οι εργαζόμενοι του ΟΣΕ ενημερώθηκαν από την διοίκηση ότι στο εξής θα ενοποιηθούν συνεργεία και θα καταργηθούν οι ειδικότητες στον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδας.

Η αντίδραση των σιδηροδρομικών ήταν άμεση, αλλά για άλλη μια φορά δεν ακούστηκε πιο μακριά από το κτίριο της Καρόλου. 

Με ανακοίνωσή του το Δίκτυο Σιδηροδρομικών επεσήμαινε πως «Η σηματοδότηση και τα ΑΣΙΔ περνούν στα χέρια των ψυκτικών!».


Διάβασε όλο το άρθρο στο: odigos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top