7 Μαρ 2023
0 σχόλια

Διαβάστε στην Εφημερίδα Πρώτη: Ε.Ο. Ζαχάρως- Κυπαρισσίας - Δρόμος…θανάτου

 

Δεκάδες τροχαία ατυχήματα επί της Ε.Ο. Ζαχάρως- Κυπαρισσίας

*  «Πολιορκημένοι» από τις «προστατευτικές» μπάρες νοιώθουν οι κάτοικοι των οικισμών της Ζαχάρως καθώς δεν υπάρχει ορατότητα του δρόμου προς την Εθνική Οδό

«Ορατότης μηδέν» σε έναν δρόμο που εύκολα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «καρμανιόλα» ή διαφορετικά ως ο «δρόμος του θανάτου» για πεζούς και οδηγούς.

Ο λόγος για την Ε.Ο. Κυπαρισσίας- Ζαχάρως, όπου σε αρκετά σημεία παρουσιάζονται κακοτεχνίες, ακόμα και στα έργα που υλοποιούνται αυτή τη στιγμή επί του δρόμου.

Οι κάτοικοι των οικισμών πέριξ της Ζαχάρως δηλώνουν ότι νοιώθουν όπως οι «ελεύθεροι πολιορκημένοι» και όχι άδικα, καθώς τα έργα που πραγματοποιούνται στον κεντρικό δρόμο, μείωσαν ακόμα περισσότερο την ορατότητα των οδηγών που «παίζουν» την ζωή τους «κορώνα γράμματα» προκειμένου να βγουν στον κεντρικό δρόμο.

Οι κάτοικοι του οικισμού Κοτρώνα Ανηλίου διαμαρτύρονται δικαιολογημένα, καθώς οι μπάρες οι οποίες τοποθετήθηκαν ως «πρόσθετη ασφάλεια» στην γέφυρα του Ανηλίου, περιόρισαν σε πολύ μεγάλο βαθμό την ορατότητα των οδηγών. Δεν είναι όμως μόνο οι κάτοικοι του οικισμού Κοτρώνα Ανηλίου, αλλά και οι κάτοικοι του οικισμού Μάρμαρα Καλλίδονας που αντιμετωπίζουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, ενώ σημαντικό πρόβλημα υπάρχει και στην διασταύρωση του Θολού, όπου η Δημοτική Αρχή έχει ζητήσει να δημιουργηθεί κόμβος για να μειωθούν τα τροχαία.


Διάβασε όλο το άρθρο στο protinews.com.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top