14 Ιουλ 2023
0 σχόλια

Με αίγλη και πολλές συμμετοχές διεξάγονται τα “ΒΙΛΑΕΤΕΙΑ 2023” το Σάββατο 15/7

 

Δήμαρχος Πύργου Παν. Αντωνακόπουλος: "Είναι πολιτική προτεραιότητα μας η στήριξη στον αθλητισμό"

Με μεγάλο αριθμό συμμετοχών, προερχόμενες τόσο από την Ηλεία, όσο κι από αρκετές άλλες περιοχές της χώρας, διεξάγονται οι αγώνες στίβου «ΒΙΛΑΕΤΕΙΑ 2023» το Σάββατο 15 Ιουλίου στο Στάδιο Πύργου (με ώρα έναρξης στις 18.40). 

Το σημαντικό αθλητικό γεγονός τελεί σε συνδιοργάνωση του Δήμου Πύργου και της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας, με τον Γυμναστικό Σύλλογο «Απόλλων» Πύργου και υπό την αιγίδα της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου.

* Για μια ακόμα χρονιά τα «Βιλαέτεια» συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους, σε μια διαρκή προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων να παραμείνει ο αγώνας σε υψηλό επίπεδο και να καθιερωθεί στην συνείδηση αθλητών και προπονητών.

Στους αγώνες αυτούς έχουν δηλωθεί 260 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα

Συγκεκριμένα εκτός από τους συλλόγους της Ηλείας θα συμμετέχουν αθλητές κι από: Αχαΐα, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καρδίτσα.

Όλοι οι διοργανωτές και οι εθελοντές του αγώνα καλούν τους λάτρεις του αθλητισμού να υποστηρίξουν την προσπάθεια των αθλητών και να τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τους αγώνες στίβου υποστηρίζουν εμπράκτως πολλοί επιχειρηματίες της τοπικής κοινωνίας του Πύργου.


Διάβασε περισσότερα στο skalistiri.news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top