21 Ιουλ 2023
0 σχόλια

Viral η φωτογραφία του σκύλου μπροστά από τα καμένα στη Μαγούλα - Βίντεο

 

Ταλαιπωρημένος και θλιμμένος δίπλα σε γκρεμό

Ο φωτορεπόρτερ μίλησε σήμερα για τη συγκλονιστική εικόνα με τον σκύλο ανάμεσα στις φλόγες, περιγράφοντας πώς απαθανάτισε το στιγμιότυπο.

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η φωτογραφία του σκύλου, που θλιμμένος κοιτά τον φωτογραφικό φακό, ενώ πίσω του καίγεται η Μαγούλα. Το ζωάκι, εμφανώς ταλαιπωρημένο, με μάτια σχεδόν κλειστά και θλιμμένο στέκεται στην άκρη ενός γκρεμού.

Τη φωτογραφία ανήρτησε ο φωτορεπόρτερ, Νίκος Χριστοφάκης στα social media, με χρήστες να τον ρωτούν αν το τετράποδο είναι ζωντανό από την πύρινη λαίλαπα.


Ο φωτορεπόρτερ μίλησε σήμερα για τη συγκλονιστική εικόνα με τον σκύλο ανάμεσα στις φλόγες, περιγράφοντας πώς απαθανάτισε το στιγμιότυπο.

"Ήμουν εκεί για να καλύψω τα γεγονότα. Σταμάτησα για λίγο για να δω τον χώρο, από πού κατέβαινε η φωτιά. Σε έναν λόφο συνάντησα δύο σκυλάκια, τα οποία ήταν τρομαγμένα και κοιτώντας από κάτω είδα ότι υπήρχε μια μονάδα παραγωγής, σαν φάρμα, που είχε αρχίσει να καίγεται. Αυτό το σκυλάκι στάθηκε και με κοίταζε. 

Δεν έκανα κάποιο βήμα για να μην το τρομάξω γιατί είχε και γκρεμό από πίσω. Αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα που κοιταζόμασταν έβγαλα αυτή τη φωτιγραφία", είπε ο κ. Χριστοφάκης στο OPEN.

Όπως είπε, στη συνέχεια προσπάθησε να το πλησιάσει αλλά εκείνο άρχισε να τρέχει. Ευτυχώς, πρόσθεσε, σε κατεύθυνση που πυροσβέστες έριχναν νερό.

Πηγή: thetoc.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top