19 Σεπ 2023
0 σχόλια

Φωτογραφίες από τον 1ο ορεινό ημιμαραθώνιο «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ»

 

Φωτογραφίες από τον 1ο ορεινό ημιμαραθώνιο «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ» που διεξήχθη με επιτυχία στις 10 Σεπτεμβρίου, σε συνδιοργάνωση του Συλλόγου Μακισταίων Ολυμπίας και ΑΝ.ΟΛ., υπό την αιγίδα του Δήμου Ζαχάρως.

Σε μια διαδρομή, με εκκίνηση από την πλατεία της Μακίστου, μικροί και μεγάλοι αθλητές διένυσαν διαδρομές από 1 και 5 έως και 21 χλμ., περνώντας μέσα από καταπράσινα τοπία και κατάλληλα διαμορφωμένα μονοπάτια, που λόγω εδάφους διατηρούσαν έναν βαθμό δυσκολίας.

👏 Συγχαρητήρια στη δημοτική κοινότητα Αρτέμιδας και στους προέδρους των δημ. κοινοτήτων Σμέρνας Γιάννη Θεοδωρόπουλο, Χρυσοχωρίου Ελένης Καραθανάση και Μακίστου Νώντα Πόθο, των οποίων η συμβολή ήταν καθοριστική στη διεξαγωγή του αγώνα, καθώς συνέδραμαν έμπρακτα στον καθαρισμό των δρόμων και τη διαμόρφωση των μονοπατιών.   

👏 Συγχαρητήρια στους εθελοντές που χωρίς το δικό τους μεράκι, την όρεξη και τη χαρούμενη διάθεση τίποτα δεν θα ήταν εφικτό. Συγκεκριμένα εθελοντές διαφόρων ηλικιών ήταν εκεί για να οργανώνουν τους αθλητές, να καταγράφουν τα σκορ, να εκφωνούν δίνοντας οδηγίες και κατευθύνοντας τους συμμετέχοντες, να είναι σε ετοιμότητα για τυχόν επείγοντα περιστατικά, να βρίσκονται κατά μήκος της διαδρομής στα σημεία υδροδοσίας και να ακολουθούν τους δρομείς με σκοπό την προστασία τους. 

Όλοι μαζί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έστειλαν ηχηρό μήνυμα της σημασίας του εθελοντισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς σε εκδηλώσεις που προβάλλουν τον δήμο μας και τον καθιστούν ευρέως γνωστό έξω από τα όρια του.


Δείτε τις φωτογραφίες στο παρακάτω λίνκ:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top