6 Οκτ 2023
0 σχόλια

Η Ζαχάρω «σήκωσε» ψηλά το δικό της παιδί!

 

ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗΣ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 600 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΥΣΑΝ ΤΟ CASACAFE BARBISTRO

Με ιδιαίτερο συμβολισμό και σε έντονα συναισθηματικό κλίμα η τελευταία ομιλία του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού & Τουρισμού

«Πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μου αυτός ο τόπος. Γιατί είναι το σπίτι μου, η οικογένεια μου, η πατρίδα μου»

«Το βράδυ της Κυριακής, όλοι μαζί θα γιορτάσουμε τη μεγάλη νίκη. Και το πρωί της επόμενης Δευτέρας, όλοι μαζί θα προχωρήσουμε με σκληρή δουλειά»

Ισχυρό μήνυμα νίκης του Νεκτάριου Φαρμάκη από την πρώτη Κυριακή και πανηγυρικής επανεκλογής του Νίκου Κοροβέση έστειλαν 600 περίπου άτομα που έδωσαν το «παρών» στην τελευταία ομιλία του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού, την Τρίτη 3 Οκτωβρίου στην Ζαχάρω.

Η ομιλία του κ. Κοροβέση μπροστά στους συντοπίτες του ήταν  πιο ανθρώπινη από ποτέ και είχε ιδιαίτερο συμβολισμό καθώς πέρα από προεκλογικό χαρακτήρα, είχε και προσωπικές αναφορές, με τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού, να δείχνει ότι δεν ξεχνά από που και με ποιους ξεκίνησε, ζητώντας εκ νέου την στήριξη τους και ευχαριστώντας τους παράλληλα για την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους.

Μέσα σε έντονα συναισθηματικό κλίμα, οι πολίτες της Ζαχάρως και της ευρύτερης περιοχής που κατέκλυσαν το CasaCafé BarBistro, αποθέωσαν και «αγκάλιασαν» τον Νίκο Κοροβέση, αποδεικνύοντας ότι εκτιμούν και αναγνωρίζουν το έργο που άφησε στον τόπο την τελευταία τετραετία, δίνοντας παράλληλα του αδιαπραγμάτευτη εντολή για να τους εκπροσωπήσει και την νέα πενταετία προκειμένου η περιοχή να συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά.


Δείτε όλο το άρθρο στο protinews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top