7 Οκτ 2023
0 σχόλια

Κείμενο Τριανταφυλλιάς Νιάρχου: Αύριο όλοι θα βρεθούμε μπροστά στις κάλπες, ας είμαστε προσεκτικοί στις επιλογές μας

 

Αγαπητοί  μου  συμπατριώτες   γνωριζόμαστε όλοι  με τα καλά μας και τα κακά μας  κανένας  δεν είναι τέλειος.

 

Δεν θα πρέπει όμως  να ξεχνούμε  ότι ζούμε όλοι  στον ίδιο τόπο, έχουμε τις ίδιες αγωνίες και προβληματισμούς..

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ

 
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΙΛΙΑ

Οι  εποχές  είναι δύσκολες τα πάντα  είναι κατορθωτά.  Με αξίνες   το 1934  άνοιξαν  τον δρόμο   για να κυκλοφορούν με  τα ζώα  τους. 

ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΙΔΟΝΑ


Σήμερα  το 2023  έχουμε  δρόμο  και δρόμος  να  ανέβεις ξεκούραστα  στην Καλιδονα   δεν είναι δρόμος. Το συγκεκριμένο  παράδειγμα  μου  είναι ενδεικτικό,   υπάρχουν  και πολλά άλλα προβλήματα.

Η ΒΡΥΣΗ ΜΑΣ

 
ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Επειδή  η  ζωή μας  είναι μια ηχώ, ότι δίνεις  επιστρέφει και ότι σπέρνεις θερίζεις,  στο πέρασμα μας αυτό ας  φανούμε  αντάξιοι αυτών που πέρασαν και άφησαν το στίγμα τους, και να σπείρει η σημερινή μας γενιά λουλούδια,  αγώνες, διεκδικήσεις, οράματα και  φιλοδοξίες .  Αύριο όλοι θα βρεθούμε  μπροστά  στις κάλπες,  ας είμαστε προσεκτικοί  στις επιλογές μας,  Το  χωριό μας μας έχει ανάγκη όλους. 

ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΣΤΟ ΒΑΡΚΟ


Να αφήσουμε  στην άκρη προσωπικές υποχρεώσεις, και προσωπικά συμφέροντα και να μην μιμηθούμε ανθρώπους   που φέρνουν  οπισθοδρόμηση και αναποτελεσματικότητα.  Η ψήφος   μας είναι δυνατότερη και από σφαίρα. Η σφαίρα  σκοτώνει  τον εχθρό, με την ψήφο μας σκοτώνουμε το μέλλον   των παιδιών μας. Ας   το σκεφτούμε καλά.   Ήρθε  η ώρα  να εκπροσωπείται και η Καλίδονα   στο Δημοτικό Συμβούλιο.

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ


Προσωπικά έχω αφιερώσει αμέτρητες ώρες  για το χωριό μας  και το γνωρίζεται  και  δεν μπορώ να φανταστώ  συμπατριώτες μας ότι δεν το αγαπούν,  εύχομαι  σε όλες τις παρατάξεις να επιλέξουν τον   πιο άξιο. Δεν  έχουμε άλλα περιθώρια.  Και από την αντιπολίτευση αν έχεις ικανότητες και οράματα μπορείς να προσφέρεις μεγάλο έργο.

ΤΟΠΙΟ ΣΤΟ ΒΑΡΚΟ

 

<< Είναι  χωριό με παρελθόν και ένδοξη  ιστορία…..Τίποτε άλλο  δεν ζητεί  θέλει  την προστασία, να μείνει  εκεί στο ύψωμα νάχει προϊστορία.>>

ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ


ΚΑΛΗΜΕΡΑ   ΑΠΟ  ΤΗΝ ΚΑΛΙΔΟΝΑ   7-10-2023

Τριανταφυλλιά Νιάρχου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top