12 Οκτ 2023
0 σχόλια

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΥΡΓΟΥ: Ανακοίνωση για τον δεύτερο γύρο των εκλογών στον Πύργο

 

Στο δεύτερο γύρο καταδίκη και των δύο εκφραστών της αντιλαϊκής πολιτικής στο δήμο μας με λευκό ή άκυρο

Χαιρετίζουμε τους συμπολίτες μας που στήριξαν με την ψήφο τους τη "Λαϊκή Συσπείρωση" στο Δήμο Πύργου και στη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, αναδεικνύοντάς την ενισχυμένη και στις δύο κάλπες σε σχέση με τις προηγούμενες Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές.

Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα όσες και όσους έκαναν για πρώτη φορά το βήμα και εμπιστεύτηκαν τη "Λαϊκή Συσπείρωση",

όλες και όλους που έδωσαν τη μάχη στο πλάι μας συμβάλλοντας με κάθε τρόπο στο θετικό αποτέλεσμα.

Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε όλους εκείνους που συμπορεύτηκαν και μέσα από τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" σε δήμο και Περιφέρεια.

Και στον δήμο μας με τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογικών μαχών σταθεροποιείται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του ΚΚΕ και στους αγωνιστές και προοδευτικούς ανθρώπους του τόπου μας, που συμπορεύονται.

Αναγνωρίζουμε και αναλαμβάνουμε τις ακόμη μεγαλύτερες ευθύνες, για να οργανωθεί ο αγώνας ενάντια σε όποια νέα αντιλαϊκή δημοτική αρχή, που θα υπηρετεί πιστά τις οδηγίες της αντιλαϊκής πολιτικής ΕΕ, κυβέρνησης και Περιφέρειας.

Δεσμευόμαστε ότι η "Λαϊκή Συσπείρωση" θα συνεχίσει να βγαίνει μπροστά ακόμη πιο αποφασιστικά για να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του λαού του δήμου μας, με αλληλεγγύη και αγωνιστικότητα για να διεκδικήσει τη βελτίωση της ζωής των εργαζομένων, των μικροεπαγγελματιών, των συνταξιούχων, των γυναικών και της νεολαίας.

Θα συνεχίσει να βάζει στο επίκεντρο τη ζωή των παιδιών μας, την ασφάλειά τους, τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων, την Υγεία και την Παιδεία, την προστασία της λαϊκής κατοικίας από τους πλειστηριασμούς, αλλά και τα δικαιώματα στην αναψυχή, στον πολιτισμό και στον αθλητισμό και την αξιοποίηση των ελεύθερων χώρων προς όφελός μας.

Το επόμενο διάστημα όποιος και να εκλεγεί στο δήμο μας θα βάλει πλάτη στην υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής, όπως άλλωστε ζήτησε ο πρωθυπουργός.

Είναι σε εξέλιξη τα έργα του Ταμείου Ανάκαμψης της ΕΕ που μετατρέπει και την Τοπική Διοίκηση σε ντίλερ για τη στήριξη των μεγαλοεπιχειρηματιών.

Είναι το προσχέδιο του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2024 που προβλέπει ακόμη μεγαλύτερο οικονομικό στραγγαλισμό των δήμων, θυσιάζοντας αναγκαία για τον λαό έργα στον βωμό των ματωμένων πλεονασμάτων και του κέρδους.

Αυτή την πολιτική θα υπηρετήσει και η επόμενη δημοτική αρχή, ανεξαρτήτως σύνθεσης, μαζί με την περιφερειακή αρχή Φαρμάκη.

Απέναντι στην επόμενη δημοτική αρχή, όποια σύνθεση κι αν έχει, αλλά και απέναντι στην Περιφέρεια και στο κράτος, θα υπάρχουν οι εκλεγμένοι της "Λαϊκής Συσπείρωσης", που ο λαός εμπιστεύτηκε στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα για μαχητική και ουσιαστική αντιπολίτευση.

Στον β' γύρο των δημοτικών εκλογών που έχουμε μπροστά μας καλούμε τους ψηφοφόρους της "Λαϊκής Συσπείρωσης" , που άντεξαν στις κάθε είδους πιέσεις και δεν υπέκυψαν στον διπολισμό κι απέδειξαν ότι δεν παγιδεύονται σε ψεύτικα διλήμματα αλλά και όλο τον λαό του δήμου μας να μην εμπιστευτούν ούτε τον συνδυασμό του κ. Αντωνακόπουλου ούτε του κ. Καννή και να ψηφίσει άκυρο ή λευκό.

Και με συνείδηση καθαρή να βγούνε μαζί μας στους αγώνες για να αντιπαλέψουμε τις πολιτικές τους που είναι ίδιες και να ψηφίζουμε καθημερινά με τους αγώνες μας το χρώμα των ονείρων μας για τον ΠΥΡΓΟ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ!

Καταγγέλλουμε στους συμπολίτες μας όλα αυτά τα Γκεμπελίστικά που διαδίδονται ότι θα στηρίξουμε είτε τον έναν είτε τον άλλον. Από τώρα διαδίδουν ψέματα για να ψαρέψουν σε θολά νερά για ακόμα μια φορά

Όσο και να μάχονται για το ποιος τελικά θα υπερισχύσει, το βέβαιο είναι ότι και οι δύο μαζί θα προωθούν το επόμενο διάστημα τα επιχειρηματικά συμφέροντα στον δήμο μας για τα κέρδη των λίγων, υπηρετώντας πιστά την πολιτική της κυβέρνησης, της Περιφέρειας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συνεχίζουμε με αλληλεγγύη και αγωνιστικότητα

για τις ανάγκες των πολλών


Xρήστος Αθανάσουλας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top