25 Νοε 2023
0 σχόλια

129 Ερευνητές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου συμπεριλαμβάνονται στους κορυφαίους επιστήμονες του κόσμου για το έτος 2022

 

Τα ονόματα των ερευνητών του ΕΜΠ

Στην πρόσφατα δημοσιευμένη μελέτη που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από ερευνητές του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ (ΗΠΑ) στην οποία παρατίθεται ο κατάλογος με το 2% των ερευνητών με την μεγαλύτερη επιστημονική επιρροή σε παγκόσμιο επίπεδο, συμπεριλαμβάνονται 129 Ερευνητές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου εκ των οποίων οι 127 είναι υπηρετούντα ή αφυπηρετήσαντα μέλη του Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) του Ιδρύματος.

Τα εν ενεργεία μέλη ΔΕΠ που αναφέρονται στη μελέτη είναι 77, αριθμός που αντιστοιχεί στο 20% του συνόλου των υπηρετούντων μελών.

Η μελέτη αντλεί στοιχεία από τον ιστότοπο SCOPUS (https://www.scopus.com/) τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων επιστημονικών δημοσιεύσεων παγκοσμίως. 

Η συγκεκριμένη επιτυχία είναι απόδειξη του κύρους του ΕΜΠ και της αδιαμφισβήτητης εκτίμησης που απολαμβάνει το Ίδρυμα στο διεθνές ακαδημαϊκό περιβάλλον.


Δείτε τα ονόματα των ερευνητών του ΕΜΠ που συμπεριλαμβάνονται στους καταλόγους της συγκεκριμένης μελέτης στο alfavita.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top