26 Δεκ 2023
0 σχόλια

Panhellenic News: Εορταστική ραδιοφωνική εκπομπή με κάλαντα έθιμα και φαγητά από όλη την Ελλάδα

 

PODCAST https://www.internetradiopros.com/panhellenicnews

Panhellenic News: Εορταστική ραδιοφωνική εκπομπή με κάλαντα έθιμα και φαγητά από όλη την Ελλάδα. Ένα νοσταλγικό και μυρωδάτο ταξίδι σε όλη την Ελλάδα, για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νεότεροι. 
Την εκπομπή παρουσίασε η Γιώτα Αργυροπούλου – Φραγκέδη με καλεσμένες την Γλυκερία Σταμάτη και την Ελένη Μπεάζη που ανέφεραν έθιμα όπως το στόλισμα του Χριστουγεννιάτικου καραβιού, το χριστόψωμο, την βασιλόπιτα, το ταϊσμα της βρύσης, ενώ ακούστηκαν κάλαντα από την Πελοπόννησο, Κρήτη, Πόντο, Ήπειρο, Θράκη… 
Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής η κ. Τριανταφυλλιά Νιάρχου, επίτιμη πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Σάρενα, στην Καλίδονα Ζαχάρως, περιέγραψε όλα τα παλιά έθιμα που είχαν τα σπίτια από την δεκαετία του 1960 μέχρι και σήμερα για την προετοιμασία του εορτασμού των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων. 
Η εκπομπή έκλεισε με ένα Mix από κάλαντα. Χρόνια πολλά!
"Panhellenic News" on air live every Wednesday at 4-5 pm from TAN TALK Radio at 106, 1 FM and 1340 AM. Listen live: https://panhellenicfederationfl.com
Μια προσφορά της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φλόριδας.
Ευχαριστούμε τους ανώνυμους δωρητές που στηρίζουν την εκπομπή μας, καθώς και τους διαφημιζόμενους Cretan Cultural Center - Annual Dance February 3rd, 2024, Manos Bakery Cafe at Drew Street and Time Keeper at Countryside Mall Clearwater and Time Square at Westshore Plaza.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top