4 Ιαν 2024
0 σχόλια

Σάκης Μπαλιούκος για τους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση: «Είστε το μέλλον και η ελπίδα μας»

 

Σε όμορφη  εκδήλωση βραβεύτηκαν οι 42 νέοι φοιτητές-τριες,  από τα Λύκεια του  δήμου  Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

Ιδιαίτερη χαρά αλλά και υπερηφάνεια εξέφρασε ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκης Μπαλιούκος, για τους νέους φοιτητές-τριες  του δήμου  που βραβεύτηκαν το απόγευμα της Τετάρτης, σε λαμπρή εκδήλωση που έγινε στο χώρο της πρώην Μαθητικής Εστίας Κρεστένων.

Σε χαιρετισμό του που αναγνώστηκε από τον δημοτικό σύμβουλο και πρ. αντιδήμαρχο κ. Μιλτ. Γεωργακόπουλο, ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων- ο οποίος διαγνώστηκε με κορωνοϊό- κάλεσε τους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση να κατακτήσουν ακόμα υψηλότερους στόχους και εφόσον ολοκληρωθούν σαν επιστήμονες, να προσφέρουν στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Ο κ. Μπαλιούκος  χαρακτήρισε ως πολύτιμους συμπαραστάτες στις επιτυχημένες προσπάθειές τους,  τους γονείς και το οικογενειακό τους περιβάλλον, καθώς επίσης και τους εκπαιδευτικούς που όπως είπε, σε  δύσκολες συνθήκες μέσα στην τάξη καταθέτουν όλη τη γνώση, την εμπειρία, την αγάπη και το ενδιαφέρον για τα παιδιά μας.

«Ο Δήμος μας έχει το θέμα της παιδείας σε πρώτη προτεραιότητα, στο μέτρο του δυνατού προσπαθούμε να είμαστε συνέχεια δίπλα στο μαθητή, το γονιό, το δάσκαλο διαθέτοντας πόρους και από άλλες δράσεις μας, προκειμένου τα σχολειά μας να λειτουργούν όσο γίνεται καλύτερα. 

Αυτός θα είναι και ο στόχος της νέας θητείας μας, γιατί εσείς είστε το μέλλον και η ελπίδα μας» ανέφερε ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.


Δείτε περισσότερα εδώ: Δημότες Ανδρίτσαινας - Κρεστένων

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top