12 Ιαν 2024
0 σχόλια

Η οικογενειακή φάρμα με τη βιολογική πραμάτεια που τροφοδοτεί τις καλύτερες κουζίνες Αθηνών και Μεσσηνίας

 

Η οικογενειακή φάρμα με τη βιολογική πραμάτεια που τροφοδοτεί τις καλύτερες κουζίνες

ΛΟΥΚΙΑ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΟΥ

Από το χωριό Άρις και τη φάρμα των 22 στρεμμάτων που έχει φωλιάσει εδώ και λίγα χρόνια στην καρδιά της εύφορης πεδιάδας βόρεια της Καλαμάτας, στις σελίδες των πιο πολυσυζητημένων comfort και fine dining μενού της αθηναϊκής και μεσσηνιακής εστιατορικής πιάτσας. 

Τα αγνά, βιολογικά προϊόντα της οικογενειακής φάρμας Ιζαμπώ (πήρε το όνομά της από την «Πριγκίπισσα Ιζαμπώ του ομώνυμου μυθιστορήματος του Άγγελου Τερζάκη) φέρνουν απευθείας από τα προικισμένα χώματα της μεσσηνιακής γης τις αγνές εκείνες γεύσεις και τα παρθένα αρώματα των ντόπιων πρώτων υλών που μόλις παραδόθηκαν ως δώρο στους ανθρώπους από τη φύση, απογειώνοντας με τη δυναμική τους τις δημιουργικές εμπνεύσεις κορυφαίων Ελλήνων σεφ.


Διάβασε περισσότερα στο olivemagazine.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top