29 Φεβ 2024
0 σχόλια

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στους Δήμους Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και Ζαχάρως την 21η Ιουνίου 2024

 

Αξιότιμες/οι κυρίες/οι

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει ξεκινήσει η περίοδος χορηγιών στα πλαίσια διοργάνωσης της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής στους Δήμους Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και Ζαχάρως την 21η Ιουνίου 2024.

Η Culture and Prosperity sce ως διοργανωτής προσκαλεί φυσικά και νομικά πρόσωπα να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους και να ενταχθούν στους καταλόγους των χορηγών. 

Σύμφωνα με τον γενικό κανονισμό που ακολουθείτε από το σύνολο των διοργανωτών σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο απαγορεύεται η οποιαδήποτε έκδοση εισιτήριου με αποτέλεσμα όλες οι εκδηλώσεις να είναι ελεύθερες για τους πολίτες.

Προκειμένου να φανούμε ως φορέας αντάξιοί των προσδοκιών και των επαγγελματικών μας στόχων , μετα από μια επιτυχημένη πορεία που ξεκινάει από το 2018, συγκεντρώσαμε όλες τις πληροφορίες και την γνώση προκειμένου να γίνουμε ανταποδοτικοί προς τις επιχειρήσεις κυρίως που θα συνδράμουν με την χορηγία τους. 

Έχοντας διαμορφώσει ένα ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο προσφέρουμε ένα υποστηρικτικό πακέτο υπηρεσιών για την προβολή τους, αξιοποιώντας τα Social Media, τον έντυπο τύπο, την έντυπη διαφήμιση με την έκδοση φυλλαδίων κ.α. .

Στα πλαίσια των υπηρεσιών μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει προβλεφθεί η έκδοση τιμολογίου για κάθε επιχείρηση που θα εκφράσει το ενδιαφέρον της για χορηγία και απόδειξη για τα φυσικά πρόσωπα.

Παράλληλα σας προσκαλούμε να προσκαλέσετε φίλους/λες σας να γίνουν μέλος στην ομάδα μας στο Facebook:

@European Music Day in the Municipality of Andritsaina - Krestena & Zacharο

1η Σημείωση: Για να αποκτήσετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για την διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής από το 2018 έως και σήμερα μπορείτε να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο.

https://cultureprosperity.eu/organiser-of-the-european.../

Με εκτίμηση

Η Διοίκηση της Culture and Prosperity s.c.e.

Υπεύθυνος σχεδιασμού και υλοποίησης

Ταξιάρχης – Ιωάννης Σαραντόπουλος

CEO at Culture and Prosperity s.c.e

2η Σημείωση: Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υποστηρικτικές υπηρεσίες παρακαλούμε όπως επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο και να κατεβάσετε το αρχείο PDF

https://cultureprosperity.eu/enonoume-dynameis/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top