12 Ιουν 2024
0 σχόλια

Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 11χρονη Βασιλική από την Ηλεία – Την Παρασκευή απολογείται ο θείος και δολοφόνος της

Βαρύ το κλίμα στη Μυρτιά

Βαρύ είναι το κλίμα στην Ηλεία μετά τη στυγερή δολοφονία της μικρής Βασιλικής. Σήμερα, Τετάρτη 12/6 συγγενείς και φίλοι θα της πουν το τελευταίο αντίο.


Η κηδεία της κοπέλας θα τελεστεί στις 18:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μυρτιάς.

Αντίστροφη μέτρηση για την απολογία του δράστη – θείου της

Ο 37χρονος αναμένεται να απολογηθεί την προσεχή Παρασκευή. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα βιασμού ανηλίκου, αρπαγή ανηλίκου, οπλοχρησία και οπλοφορία.


Ο 37χρονος, σύμφωνα με την ΕΡΤ δεν είχε δικηγόρο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας στην αστυνομική διεύθυνση Ηλείας και αναμένεται να του οριστεί αυτεπαγγέλτως.


Οι συγγενείς της αδικοχαμένης Βασιλικής και φίλοι της οικογένειας προσπάθησαν να λιντσάρουν τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο την ώρα που έφτανε, χθες, με το περιπολικό στα δικαστήρια. Οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να τον κατεβάσουν από το αυτοκίνητο γιατί δέχτηκαν τη μαζική επίθεση του οργισμένου πλήθους κόσμου που είχε συγκεντρωθεί. Έξω από τα δικαστήρια βρίσκονταν συγγενείς της 11χρονης και κάτοικοι της κοινότητας Μυρτιάς, όπου μένει η οικογένεια.


Από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου εκτιμούσαν, ότι τα κίνητρα ήταν σεξουαλικά, καθώς από την ίδια υπηρεσία είχε συλληφθεί πριν από 7 χρόνια, το 2017, για τον βιασμό 14χρονου κοριτσιού που ήταν πρώτη ξαδέρφη του πατέρα της 11χρονης Βασιλικής, στην ίδια κιόλας περιοχή.


[newsbeast]



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top