23 Ιουν 2024
0 σχόλια

Αγίου Πνεύματος 2024: Ποια καταστήματα θα είναι ανοικτά, αύριο Δευτέρα, στην Αθήνα και στην υπόλοιπη Ελλάδα- Τι ισχύει για τράπεζες και σούπερ μάρκετ

 

Πώς θα λειτουργήσουν καταστήματα, φαρμακεία και σούπερ μάρκετ

Η αργία του Αγίου Πνεύματος δεν αφορά στα εμπορικά καταστήματα, ωστόσο κατά τόπους οι εμπορικοί σύλλογοι αποφασίζουν αν αυτά θα παραμείνουν κλειστά.

Αθήνα

Μπορεί δημόσιες υπηρεσίες και τράπεζες να μένουν κλειστές, αλλά τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ στη συντριπτική τους πλειονότητα λειτουργούν κανονικά στην Αθήνα.


Φαρμακεία και βενζινάδικα επίσης μένουν ανοιχτά.


Κεντρική Μακεδονία

Όλα τα εμπορικά καταστήματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα παραμείνουν υποχρεωτικά κλειστά τη Δευτέρα 24 Ιουνίου, ημέρα του Αγίου Πνεύματος 2024. Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ) ανακοίνωσε την απόφαση, καλώντας τις αρμόδιες αρχές να επιβλέψουν την τήρηση της νομιμότητας κατά τη διάρκεια της αργίας.


Πάτρα

Ο εμπορικός σύλλογος Πάτρας, μέσα από ανακοίνωση του, γνωστοποιεί πως τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά ανήμερα του Αγίου Πνεύματος 2024.


Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Κλειστά θα είναι τα καταστήματα και στη Θράκη και, συγκεκριμένα, σε Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη, καθώς και στην ανατολική Μακεδονία.


Λαμία - Πρέβεζα

Κλειστά θα μείνουν επίσης τα καταστήματα σε Λαμία και Πρέβεζα.


[alfavita.gr]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top