3 Ιουλ 2024
0 σχόλια

Μόνο περηφάνια: Ο Έλληνας νευροχειρουργός Άγγελος Κόλιας Στους 10 καλύτερους στον κόσμο

 

Η καλή είδηση της ημέρας

 Άγγελος Κόλιας είναι ο μοναδικός Έλληνας νευροχειρουργός που έχει αναγνωριστεί από το Αμερικάνικο Expertscape ως world expert, και μάλιστα έχει καταταχθεί στο top 10 παγκοσμίως.

Το Expertscape είναι ένας ανεξάρτητος Αμερικανικός οργανισμός που κατατάσσει αντικειμενικά τους ιατρούς και τα ιδρύματα βάσει του επιστημονικού τους έργου. 

Μέσα από αυστηρές και αδιάβλητες διαδικασίες αξιολόγησης, το Expertscape αναδεικνύει τους κορυφαίους επαγγελματίες υγείας και τα ερευνητικά κέντρα, βοηθώντας τους ασθενείς να βρουν τους καλύτερους ειδικούς για τις ανάγκες τους.

Άγγελος Κόλιας: Ο Έλληνας νευροχειρουργός στο TOP-10 της ειδικότητας του παγκοσμίως

Ο κ. Άγγελος Κόλιας αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2006 και στη συνέχεια εκπαιδεύθηκε στη Νευροχειρουργική, στο κορυφαίο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, όπου εκτός από την εξειδίκευσή του σε ολόκληρο το φάσμα της Χειρουργικής Εγκεφάλου και Σπονδυλικής Στήλης ασχολήθηκε συστηματικά με την επιστημονική έρευνα. 

Έχει δημοσιεύσει πολύτιμες μελέτες για την πιο αποτελεσματική διάγνωση και θεραπεία στους κύριους τομείς της εξειδίκευσής του που είναι: όγκοι του εγκεφάλου και νωτιαίου μυελού, όγκοι της βάσης κρανίου και υπόφυσης, αγγειακές παθήσεις του εγκεφάλου και νωτιαίου μυελού, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, παθήσεις του εγκεφαλονωτιαίου υγρού (υδροκεφαλία) και εκφυλιστικές παθήσεις της σπονδυλικής στήλης.


Διάβασε περισσότερα στο alldaynews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top