18 Ιουλ 2024
0 σχόλια

Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων: Δράσεις πολιτισμού σε τοπικές κοινότητες

 

Στο Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων με συνδιοργάνωση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

Δράσεις πολιτισμού

σε τοπικές κοινότητες

Λαϊκή συναυλία και παράσταση Καραγκιόζη την Παρασκευή 19 -7 σε Καλλιθέα και Καλλίκωμο

Σημαντικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις  που έχουν προγραμματιστεί αυτή την περίοδο, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, 

Οι εκδηλώσεις που διοργανώνει από κοινού η  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με το Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων και τη στήριξη τοπικών φορέων  και συλλόγων, θα συνεχιστούν την Παρασκευή 19 Ιουλίου με συναυλία στην Καλλιθέα και παράσταση Θεάτρου Σκιών στο Καλλίκωμο.


Η συναυλία θα δοθεί στις 21:30 στην κεντρική πλατεία Καλλιθέας   με τα Λαϊκά Μονοπάτια που αποτελούν οι Μπάμπης Βασιλόπουλος, Βασιλική Ζαγορίτη, Γιάννης Σπυρόπουλος και Δημήτρης Μικελόπουλος.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η παράσταση Καραγκιόζη από το Θέατρο Σκιών του Στέφανου Παπαγεωργίου θα παρουσιαστεί στις 21:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Τοπικής Κοινότητας Καλλικώμου.


Ο τίτλος της παράστασης είναι «ο Καραγκιόζης Γιατρός με το Ζόρι» και η είσοδος θα είναι επίσης ελεύθερη για τους θεατές.

Εξάλλου  για την Πέμπτη 18 Ιουλίου και ώρα 21:15, στην πλατεία Ραχών του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, έχει προγραμματιστεί συναυλία με τους Dueto 3A, με υποστήριξη από τον Πολιτιστικό & Εξωραϊστικό Σύλλογο Ραχών «Η στροφυλιά».


[Δημότες Ανδρίτσαινας - Κρεστένων]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top