17 Ιουλ 2024
0 σχόλια

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Heritage Classic Cup – Summer Edition για κλασσικά οχήματα που διοργανώηθηκε από τον ΣΦΙΠΟΠ

 

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση Heritage Classic Cup – Summer Edition για κλασσικά οχήματα (αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες κλπ)

 

που διοργανώηθηκε από τον ΣΦΙΠΟΠ με συνδιοργάνωση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και με την επιχορήγηση του Δήμου Πύργου. Σημαντική και η υποστήριξη και βοήθεια από τον Εμπορικό Σύλλογο Κρεστένων.

Η πρώτη εκδήλωση μετά από επτά χρόνια απραξίας για τα ιστορικά οχήματα στην Ελλάδα (λόγω νομοθετικής προσαρμογής, πανδημίας, μεταβατική περίοδο πινακίδων και άλλων γεγονότων) άφησε εποχή, τόσο με τις 34 συμμετοχές όσο και με την παρουσία του κόσμου σε όλα τα μέρη που πέρασαν τα οχήματα. Ο ΣΦΙΠΟΠ γιορτάζοντας τα 20 χρόνια παρουσίας του κατάφερε να συγκεντρώσει όλους του φίλους και αγωνιζόμενους μετά από πολύ καιρό με αφορμή το Heritage Classic Cup. – Summer Edition.

Όλα κύλησαν σύμφωνα με το πρόγραμμα που είχε ανακοινωθεί και στις 10:30 της Κυριακής 14/7 ή πρώτη μοτοσυκλέττα παίρνει εκκίνηση από την κεντρική πλατεία του Πύργου την Κυριακή 14/7. Παρουσία του Αναπληρωτή Δημάρχου και Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών – Κ.Ε.Π. και Αθλητισμού κου Κυριαζή Νώντα. Προηγήθηκε τεχνικός έλεγχος και υπαίθρια έκθεση των οχημάτων στην Κεντρική Πλατεία του Πύργου και ενημέρωση των πληρωμάτων στο café DUOMO.


Δείτε περισσότερα στο odigos.gr

Δείτε σχετικάΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: PHOTOS Πρίν την εκκίνηση του 12ου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top