12 Σεπ 2024
0 σχόλια

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΑΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ

 

Τρίτη 10/9/2024 . Αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας τοπικών Συλλόγων επαρχίας Ολυμπίας από τους Πρόεδρο Σμύρνη Κων/νο , Αντιπρόεδρο Παπαγρηγορίου Γιώργο και την Ταμία Τζαβέλλα Σοφία, επισκέφθηκαν την Διοίκηση του ΕΚΑΒ και συζήτησαν την εγκατάσταση ασθενοφόρου στην επαρχία Ολυμπίας. 

Έγινε εποικοδομητικός διάλογος,που τόσο ο Πρόεδρος  του ΕΚΑΒ κ Παπαευσταθίου Νίκος όσο και Αντιπρόεδρος Κουτσουμπελης Παναγιώτης έθεσαν με καλή διάθεση τις παραμέτρους μιας τέτοιας παρέμβασης. 

Ήταν διάχυτη η επιθυμία της διοίκησης του ΕΚΑΒ να βοηθήσουν αλλά υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες που στέκονται εμπόδιο. 

Εφ όσον το Κέντρο υγείας Ανδρίτσαινας παραμένει κλειστό τα Σαββατοκύριακα, είναι ένας σοβαρός λόγος που εμποδίζει μια τέτοια προσπάθεια. 

Προς το σκοπό αυτό η ομοσπονδία θα συνεχίσει τον αγώνα για ανοικτό κέντρο υγείας όλο το 24ωρο και για 7 ημέρες της εβδομάδα. 

Μεγάλο μας όπλο οι δραστήριοι πολιτιστικοί σύλλογοι της ομοσπονδίας καθώς και το μεγάλο ανθρώπινο επιστημονικό δυναμικό τους. 

Διεκδικούμε και απευθυνόμαστε σε όλους τους σκεπτόμενους και ενεργούς πολίτες όπου και αν ανήκουν φιλοσοφικά, πολιτικά κ κοινωνικά. 

Σύνθημα μας,η ποιότητα ζωής στην επαρχία Ολυμπίας περνά μέσα από την υγεία. 

Η υγεία δεν κοστολογείται. Δρομολογουμε αρμονική συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση καθώς κ με τους εκπροσώπους της κεντρικής πολιτικής σκηνής. 

Όραμα μας να καλλιεργήσουμε με τους φορείς κοινή γραμμή πλεύσης και διεκδίκησης για την υπόθεση υγείας της επαρχίας Ολυμπίας και δη της ορεινής με τα μεγαλύτερα προβλήματα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top