28 Αυγ 2015
0 σχόλια

Πρωτοφανής αυτοκτονία για Παναθηναϊκό, 2-2 με την Καμπάλα

Πρωτοφανής αυτοκτονία για Παναθηναϊκό
Ντροπιαστικός αποκλεισμός-σοκ για την ιστορία του Παναθηναϊκού.

Οι πράσινοι έχασαν την μπάλα απέναντι στην Καμπάλα και μένοντας στο 2-2 στη Λεωφόρο, δεν θα παίξουν Ευρώπη. Έντονη γιούχα απ' τον κόσμο.


Μαύρη νύχτα και ξεφτίλα στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι κατάφεραν να μείνουν εκτός Ευρώπης από την άσημη Καμπάλα, αφού δεν μπόρεσαν να την νικήσουν στη Λεωφόρο και το 2-2 υπέγραψε τον αποκλεισμό τους.

Προηγήθηκαν δύο φορές (με τον Ντοντό) οι Αζέροι απέναντι στην «παιδική» πράσινη άμυνα, ισοφάρισαν δις οι Μπεργκ (έχασε τετ-α-τετ στο 90' για την λύτρωση) και Νάνο, αλλά δεν ήταν αρκετοί για να αποτρέψουν την τραγική εξέλιξη για την ομάδας τους (και σε οικονομικό επίπεδο).

Κακή η εικόνα του τριφυλλιού, μην έχοντας καθαρό μυαλό να παίξει ορθολογικά, αναλώθηκε σε σέντρες. Πολλοί παίκτες του... εκτος τόπου και χρόνου.

Έντονες αποδοκιμασίες και συνθήματα από τον κόσμο μετά το 60', είσοδος περίπου 50 οπαδών στο φινάλε, όπου τα έψαλλαν από κοντά σε Σάντσεθ και Λαγό (χωρίς να συμβεί κάτι άσχημο), πέταξαν αρκετά μπουκάλια και... τα είχαν με όλους (πλην Μπεργκ).

Δείτε περισσότερα στο: sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top