23 Αυγ 2011
0 σχόλια

Kim Kardashian: Νύφη για δεύτερη φορά σε ζωντανή μετάδοση!

 

Τι ετοιμάζει;;;

Για δεύτερη φορά ντύνεται νυφούλα, η γνωστή τηλεπερσόνα Kim Kardashian με γαμπρό τον πατέρα του παιδιού της, Kanye West σε έναν... τηλεοπτικό γάμο πολλών εκατομμυρίων στο Παρίσι!!!

Η εκκεντρική Kim επέλεξε για 2η φορά να κάνει έναν γάμο σε ζωντανή σύνδεση κι αν αναρωτιέστε τον λόγο... εκτός από την προβολή που την ενδιαφέρει, έχει ακόμα ένα μεγάλο δέλεαρ... ότι δεν θα της κοστίσει ούτε δολάριο!

Ο γάμος-υπερπαραγωγή θα προβληθεί από το κανάλι E! και φαίνεται ότι η Kim έπεισε τον -ντροπαλό με τις κάμερες- αρραβωνιαστικό της, Kanye West, να αφήσει το τηλεοπτικό συνεργείο να καλύψει το γεγονός, αφού το E! πρόκειται να καλύψει σχεδόν όλα τα έξοδα.

«Θα παντρευτούμε αυτό το καλοκαίρι, ελπίζουμε στο Παρίσι. Λατρεύουμε το μέρος» αποκάλυψε η Kim στον Jimmy Kimmel.

«Η Kim και ο Kanye έχουν περιορίσει τα μέρη που θα ήθελαν να γίνει ο γάμος, κάτι που είναι μυστικό μέχρι στιγμής. Θα είναι στα προάστια του Παρισιού» αποκάλυψε η πηγή.

Ακόμα οι υπεύθυνοι του E! θα ασχοληθούν με όλα τα διαδικαστικά ζητήματα - από την ασφάλεια, μέχρι να συλλέξουν τα κινητά των καλεσμένων.

Μάλιστα και το 2011 ο γάμος της με τον Kris Humphries έγινε ένα τετράωρο - διπλό επεισόδιο στο E!

«Μπορεί ο γάμος τους να απέτυχε, αλλά η Kim έμεινε ευχαριστημένη με τον τρόπο που οργανώθηκε ο γάμος» ανέφερε η ίδια πηγή.

Τόσο η Kim όσο και ο Kanye κάνουν μεγαλεπήβολα σχέδια για τον γάμο τους, ο οποίος θα περιλαμβάνει αρκετούς εορτασμούς μέχρι τη μεγάλη ημέρα.

Πηγή: star.gr, athensmagazine.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top