30 Σεπ 2011
0 σχόλια

Forbes list: οι πιο πλούσιες ηθοποιοί της TV

Το περιοδικό Forbes, ανέδειξε τις γυναίκες εκείνες που πρωταγωνιστούν στην μικρή οθόνη, με αντάλλαγμα πολλά εκατομμύρια δολάρια. 

Την πρώτη θέση τηςλίστας μοιράζονται δύο κυρίες, η Eva Longoria που πρωταγωνιστεί στη σειρά "Desperate Housewives" και η Tina Fey γνωστή από τη συμμετοχή της στο "30 Rock", με κέρδη για την περίοδο Μάιος 2010 - Μάιος 2011, ούτε ένα, ούτε 2 αλλά 13 εκατομμύρια δολάρια. Και δεν είναι οι μόνες, αφού και οι υπόλοιπες συνάδελφοι τους που φιγουράρουν στο περιοδικό Forbes, είναι επίσης ακριβοπληρωμένες.

Συγκεκριμένα, η συμπρωταγωνίστρια της Longoria στο "Desperate Housewives", Marcia Cross, κερδίζει 10 εκατ. δολάρια, όπως επίσης και η ηθοποιός του "Law & Order: Special Victims Unit", Mariska Hargitay και η Marg Helgenberger από το "CSI". Μπορεί να βρίσκονται σε χαμηλότερες θέσεις της λίστας,
ωστόσο η Teri Hatcher και η Felicity Huffman, που αποτελούν μέλη του cast της επιτυχημένης σειράς "Desperate Housewives", έχουν απολύτως ικανοποιητικά ετήσια έσοδα, που αγγίζουν τα 9 εκατομμύρια δολάρια. 

Από την άλλη, η ηθοποιός του "Cougar Town", Courteney Cox και η Ellen Pompeo από το "Grey's Anatomy", βρίσκονται στην 8η θέση με εισόδημα από την τηλεοπτική τους παρουσία, 7 εκατομμύρια δολάρια η κάθε μια. Την top10 list ολοκληρώνει η star του "The Good Wife", Julianna Marguiles που πρόσθεσε φέτος στον τραπεζικό της λογαριασμό 6 εκατομμύρια δολάρια. 

Η Eva Longoria, ότα ρωτήθηκε για τασυναισθήματά της για το τέλος της σειράς
 Desperate Housewives" δήλωσε: <<Θα με κάνεις να κλάψω. Δεν μπορώ να το διανοηθώ. Θέλω να πω, κάθε επεισόδιο που γυρνάμε είναι λίγο στενάχωρο γιατί σκεφτόμαστε "Ωχ, άλλη μια σκηνή όλων μας στο δάσος, άλλη μια σκηνή όλων μας να παίζουμε πόκερ." Eίναι όλα συναισθηματικά συγκινητικό για όλους μας>>. 
Πηγή: Madame Figaro

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top