19 Οκτ 2011
0 σχόλια

ΗΛΕΙΑ: Στους δρόμους για ένα καλύτερο αύριο!

Κορυφώνεται σήμερα το κύμα των κινητοποιήσεων και στην Ηλεία. Όπως θα διαβάσετε και σε άλλα ρεπορτάζ, τη Δευτέρα και την Τρίτη σε πολλούς επαγγελματικούς χώρους ξεκίνησαν κινητοποιήσεις.

Σήμερα όμως με τη συμμετοχή και του εμπορικού κόσμου τα πάντα νεκρώνουν στην αγορά. Συγκεκριμένα στον Πύργο θα πραγματοποιηθούν δύο συγκεντρώσεις για κινητοποιήσεις με αντίστοιχες πορείες στο κέντρο της πόλης.


Στις 10 το πρωί τα πρωτοβάθμια σωματεία του νομού θα συγκεντρωθούν στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας. Εκεί έχουν «ραντεβού» ο Σύλλογος Υπαλλήλων (τέως) Ν.Α. Ηλείας, ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πύργου, ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Πύργου, ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Πρωτοδικείου Πύργου, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ηλείας, η ΟΕΒΕ Ηλείας κ.α.

Το ΠΑΜΕ Ηλείας, την ίδια ώρα (10 π.μ.) θα συγκεντρωθεί στην πλατεία ΟΤΕ στον Πύργο. Εκεί θα δώσουν το «παρών» το Συνδικάτο Οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων Ηλείας, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Πύργου και περιχώρων, ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας, η προσωρινή διοίκηση Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Κουρέων - Κομμωτών Ηλείας, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γ.Ν. Πύργου,

ο Σύλλογος Εργαζομένων Βρεφονηπιακών Σταθμών Ηλείας, η προσωρινή διοίκηση Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηλείας, η Επιτροπή Αγώνα ΕΒΕ Ανδραβίδας, η Επιτροπή Αγώνα ΕΒΕ Πύργου, το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών, το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Πύργου, ο Αγροτικός Σύλλογος Καρδαμά, ο Αγροτικός Σύλλογος Ξυλοκέρας και η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλεία.

Dete.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top