20 Οκτ 2011
0 σχόλια

ΠΥΡΓΟΣ: Χαρίστε ότι δεν χρειάζεται!

Μια ακόμα - φιλανθρωπικού χαρακτήρα αυτή τη φορά- δράση ετοιμάζονται να υλοποιήσουν σε λίγες ημέρες τα μέλη και οι υποστηρικτές της «Εθελοντικής Δράσης Πύργου»... τίτλος της «Χάρισε το, Μοίρασε το»! 

Πιο συγκεκριμένα το διάστημα από 3 έως 18 Νοεμβρίου το ισόγειο του Δημαρχείου στην κεντρική πλατεία της πόλης, θα αποτελέσει τον χώρο που θα συγκεντρωθούν είδη ρουχισμού, οικιακά είδη, βιβλία, παιχνίδια, κλινοσκεπάσματα, υποδήματα και γενικότερα οτιδήποτε για κάποια οικογένεια θεωρείται μη χρήσιμο... 

Είδη και πράγματα που έχουν χρησιμοποιηθεί και απλά πιάνουν... χώρο σ` ένα νοικοκυριό θα συγκεντρωθούν και στη συνέχεια θα μοιραστούν σε οικογένειες του Πύργου στις οποίες θα φανούν όχι μόνον χρήσιμα αλλά ίσως και πολύτιμα! Η «Εθελοντική Δράση Πύργου» καλεί όλους τους πολίτες που έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σ` αυτή τη κοινωφελή δράση που διαθέτει τη δική της ξεχωριστή σημασία... για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6944 742124, 6973 790359 και 6972 553551.
Dete.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top