29 Σεπ 2012
0 σχόλια

Τσίπρας: Κοινωνικό ολοκαύτωμα αν περάσουν τα μέτρα

Την εκτίμηση ότι η Ελλάδα θα οδηγηθεί σ' ένα κοινωνικό ολοκαύτωμα, αν το νέο πακέτο μέτρων έρθει στη Βουλή, υπερψηφιστεί και υλοποιηθεί, διατύπωσε από το Βερολίνο ο Αλέξης Τσίπρας, στο περιθώριο των επαφών του με το κόμμα της Αριστεράς (Die Linke). 

Πρόσθεσε δε πως αυτό εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους και για την Ευρώπη. Ο κ. Τσίπρας, τόνισε ότι "τώρα είναι η ώρα ο ελληνικός λαός να σηκώσει το βάρος στα χέρια του, να αντιδράσει στο πακέτο και να διεκδικήσει μια συνολική ευρωπαϊκή λύση στο ευρωπαϊκό, όπως είπε, πρόβλημα". 

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι η λιτότητα δεν αποτελεί λύση, καθώς «είναι η συνταγή που ανοίγει τον πάτο του βαρελιού, είναι η συνταγή που αν συνεχίσουμε να την ακολουθούμε, τότε είναι βέβαιο, - και αυτό το συνειδητοποιούν και οι πιστωτές-, πως δεν θα μπορέσουμε ποτέ να επιστρέψουμε τα χρήματα που δανειζόμαστε από τους Ευρωπαίους φορολογούμενους». Τέλος, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι «η δυνατότητα για μια άλλη ευρωπαϊκή λύση στο πρόβλημα του Νότου ανοίγει μέσα από τον αγώνα του λαού μας να ακυρώσει αυτά τα βάρβαρα μέτρα».
www.nooz.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top