28 Σεπ 2012
0 σχόλια

"Σπάει" πάλι τη σιωπή του ο Άκης μέσα από τη φυλακή

"Άρρωστο άνθρωπο" χαρακτήρισε τον εξάδελφό του, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, σχολιάζοντας την απολογία "κόλαφο" του εξαδέλφου του. 

Την ίδια στιγμή, ο πρώην υπουργός παραδέχθηκε ότι διακινούνται μίζες, με τη διαφορά ότι... τόνισε πως αυτές δεν κινούνται στους υπουργούς αλλά σε αντιπροσωπείες! 

"Eδώ υπάρχει μία περίεργη επιλογή αλλά την καταλαβαίνω γιατί την κάνει η ανακριτική αρχή. Ενώ έχουμε βεβαιώσεις μέσα από τη δίκη πχ Ferrostaal στη Γερμανία ότι από εκεί διατέθηκαν ποσά μέχρι 40-50 εκ. ευρώ , ξέρω εγώ, για μίζες σε διάφορες χώρες και την Ελλάδα. 

Εκεί πέρα τι γίνεται, είναι θέμα της δικαιοσύνης να δει που έχουν πάει αυτά τα λεφτά. Δεν είναι θέμα να πάρουν και να φορτώσουν στον αρμόδιο υπουργό. Ξέρετε μπήκαν στην Ελλάδα, πληρώθηκαν για την εταιρεία Siemens, στην εταιρεία Ferrostaal, δεν ξέρω ποια, κάποια ποσά σε μίζες. Ποιος είναι υπεύθυνος ; Ο υπουργός, πάμε να τα φορτώσουμε σε αυτόν. Ε δε γίνεται αυτό" , τόνισε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, μιλώντας στον ΑLPHA και πρόσθεσε: "Οι μίζες δεν κινούνται στους υπουργούς να τελειώνει αυτό το καλαμπούρι. Ούτε στα πολιτικά πρόσωπα, ούτε στα στρατιωτικά πρόσωπα. 

Αυτά είναι δουλειά μηχανισμών που ασχολούνται με αυτά τα θέματα. Είναι γραφεία, αντιπροσωπείες, είναι πολυεθνικές εταιρείες, είναι ότι στο διάολο θέλετε", Eρωτηθείς γιατί επιμένει να κληθούν να καταθέσουν τα μέλη του ΚΥΣΕΑ, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας επισημαίνει: "Όποιος θέλει να μάθει την αλήθεια για τον τρόπο υλοποίησης της συμπαραγωγής στον Σκαραμαγκά των γερμανικών υποβρυχίων πρέπει να ξέρει όλη την αλήθεια. 

Όλη η αλήθεια για τα υποβρύχια βρίσκεται μέσα στις αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ». "Όσον αφορά την υπόθεση του εξαδέλφου μου δεν πρόκειται να σχολιάσω τίποτα, είναι άρρωστος άνθρωπος", ανέφερε, απαντώντας για τα νεώτερα στοιχεία που έχουν αποκαλυφθεί και για το γεγονός ότι του αποδίδονται οι εταιρείες του Γιώργου Σαχπατζίδη. "Είναι όλα ψευδή", τόνισε, "Αν έχουν έστω ένα έμβασμα ή εντολή πληρωμής ή οτιδήποτε άλλο με το όνομά μου , τον προκαλώ οποιονδήποτε να το βγάλει".
www.spirospero.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top