29 Σεπ 2012
0 σχόλια

Νέες κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους δήμους

Σε ανακοίνωσή της, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προαναγγέλλει κλιμάκωση των κινητοποιήσεων της. 


Συγκεκριμένα, η ΠΟΕ-ΟΤΑ ανακοίνωσε:

 1. «Την πραγματοποίηση ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας στην Περιφέρεια Αττικής, το ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012, στις 9.00 το πρωί, στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24 – Πλατεία Καραϊσκάκη – Αθήνα – 3ος Όροφος). Ανάλογη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί με ευθύνη των Μελών του Γενικού Συμβουλίου και στα Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων στο Νομό Θεσσαλονίκης. 

2. Την οργάνωση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας και αγωνιστικής παρέμβασης των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Περιφέρεια Αττικής στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. που θα πραγματοποιηθεί τη ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 στις 2.00 το μεσημέρι στα γραφεία της (Ακαδημίας 65 & Γ. Γενναδίου – Αθήνα). Αντικείμενο της αγωνιστικής παρέμβασής μας είναι να πάψει η Κ.Ε.Δ.Ε. να είναι θεατής στην αντιμετώπιση των σοβαρών οικονομικών και θεσμικών προβλημάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (αναστολή λειτουργίας Δήμων, κατασχέσεις λογαριασμών και μπλοκάρισμα της μισθοδοσίας, ελλείψεις προσωπικού και εφαρμογή εργασιακών σχέσεων μεσαίωνα). 

Περισσότερα στο http://www.zougla.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top