29 Σεπ 2012
0 σχόλια

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΥΖΥΓΟΣ : Βγήκε με τα εσώρουχα στον δρόμο, κυνηγώντας τον κουμπάρο

Με τα εσώρουχα βγήκε στον δρόμο μια γυναίκα στην Εύβοια και άρχισε να κυνηγάει τον κουμπάρο της, τον οποίο είχε βάλει στο μάτι.

Ο κουμπάρος πάντως αποδείχθηκε λεβέντης, καθώς γύρισε την πλάτη του και έφυγε. Όπως αναφέρει το evianews.com, ο κουμπάρος πάντρεψε πριν από πέντε χρόνια τον καλύτερό του φίλο που ήταν μαζί στο στρατό. Από εκείνη την μέρα και μετά ξεκίνησε ο πειρασμός μιας και η γυναίκα του φίλου του τον είχε βάλει στο μάτι.

Η καυτή ξανθιά τον έπερνε τηλέφωνο συχνά για να δει πως περνά ενώ τον καλούσε και από το σπίτι για καφέ.


Τα χρόνια περνούσαν μέχρι που αποφάσισε αντί να του φτιάξει τον καφέ να του κάνει το... κρεβάτι. Φόρεσε το baby doll και όταν πήγε στο σπίτι, τού την έπεσε στην ψύχρα. Στην προκειμένη περίπτωση, ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης ήταν λεβέντης και όταν κατάλαβε πού πάει η υπόθεση, γύρισε την πλάτη του και έφυγε.

Η υπόθεση δεν θα γίνονταν γνωστή στο χωριό αν η 35άρα δεν έβγαινε έξω με τα εσώρουχα για να τον βρίσει. Ήταν τόσο πολύ αναστατωμένη που δεν κράτησε τον θυμό της και βγήκε όπως ήταν με τα εσώρουχα. Την είδαν όμως οι γείτονες και κάποιοι καλοθελητές το κάρφωσαν στον άντρα της ,λέγοντας του ότι είχαν ερωτικό καβγαδάκι.

Ο ίδιος πήγε στον κουμπάρο για να ζητήσει εξηγήσεις μέχρι που του είπε όλη την αλήθεια. Ο φίλος δεν σήκωσε το χέρι του για να τον χτυπήσει αλλά τον αγκάλιασε. Τώρα τι έγινε με τη σέξι γυναίκα του, δεν μάθαμε μιας και την ίδια ώρα μάζεψε βαλίτσες και έφυγε για την Αθήνα.

www.radar.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top